Skočiť na obsah

Recepty zo starých čarodejných kníh


Linkman

Odporúčané príspevky

No nakoľko ked som istú dobu kupoval časopis Bosorka ktorý som zbieral od roku 1998 až po jeho posledné číslo tak uverejním postupne nie naraz všetky takzvané rôzne čarodejnícke recepty ktoré tam písali. Podotýkam že neskúšal som ich ale ako boli upozornovane niektoré boli dosť nechutné (pod kategóriu Čierna mágia) ale boli aj z bielej mágie tak ich postupne budem prepisovať a vy môžte na to komentovať.

 

Takže začiname:

 

Recept na odstranenie nervozity:

 

Vezmeme si 1 diel archangeliky 1 diel puškvorca 1 diel nátržníka. Polievkovú lyžicu takejto zmesi prelejeme 2 dcl vriacej vody, necháme 15 postáť. Pijeme 3x denne asi pol hodiny pred jedlom. Odvar nesladime a nicim nedochucujeme.

 

Aby mal manžel rád svoje deti:

 

Ak chce matka docieliť aby otec mal rád svoje deti nech spraví nasledovné: vezme od nich moč a pomieša ho s čistou vodou a dá sa potom mužovi v tomto roztoku umývať 5 dní. (brrr blbá predstava)

 

Black magic recept - Napoj lasky

0,5 l mrtvej a 0,5 zivej vody , 0,05l čistého špiritusu, 4 čučoriedky , 1 päťcípy badiánový plod , trochu vlastnej krvi (par kvpaiek), 3 chlpy z ľavej pazuchy a tri slzy. Nápoj sa varí presne o polnoci za splnu mesiaca. Keď mŕtva voda zovrie pridajú sa do neho čučoriedky , badián, potom sa postaví z ohňa preč, doleje sa živou vodou a dodajú sa ostatné prímesy. Nápoj zariekate na všetky 4 svetove strany pričom na sever poviete aby sa roztopil ľad osoby ktorú chcete získať na veky vekov amen, na južnú stranu aby sa všetok jej/jeho oheň sústredil iba na vás, na východnú stranu poviete aby vás nikdy nesklamal a nezradil a na západnú aby chodil za vami ako pes a aby sa plazila ako had (ako si želá vaša vôľa). Potom je nápoj hotový. Mali by ste ho rozdeliť na 3 dávky a dali ho vypiť cielenému objektu pričom NESMIE UHÁDNUŤ čo to je za nápoj inak sa to otočí proti vám. Nikomu nehovorte o tomto nápoji inak bude výsledkom KRUTÁ NENÁVISŤ. NÁPOJ NESMIETE KOŠTOVAŤ SAMI !

 

mŕva voda = voda z močiara, odstatých vôd

živá voda = voda z číreho potoka

Obrad čierneho koňa

 

V sobotu keď vládne planéta Merkúr vezmi novú a prázdnu mericu. Vyber sa na starú opustenú križovatku, tam vyhrab jamu a vlož ju do nej. V noci nájdi čierneho koňa a chod na ňom s ľudskou kosťou v pravej ruke a zároveň hovor toto:

Xérion ariam moroé mizxaúl EMNFABL Forel Feréel narcissú xumpansé sarafael belzebuel munochoth alael miso.

Potom vyzývaj duchov západu a duchov barana čiže duchov veľkého Hádesa. Ďalej pokračuj s vyzývaním duchov vzduchu. Za vyzývajúcu pieseň použi pieseň z Lýbie, v reči barbarskej a daj svojmu koňovi meno SEMIRAMEL.

Vrav (po lýbijsky):

Príďte duchovia križovatiek a zjavte sa podľa mojej voľby !

V žiadnom prípade sa nezľakni ale choď priamo za svojim cielom. Pýtaj sa a bude ti odpovedané.

 

Obrad čiernej sliepky

Chyť takú sliepku, ktorá nikdy zatial nezniesla vajce a doposiaľ nikdy nebola postavená ku kohútovi. Stlač jej krk aby nevydávala žiadny zvuk. Potom sa odober nna križovatku dvoch ciest. Vo chvíľi keď odbije polnoc cyprusovou vetvou nakresli okolo seba kruh. Rozsekni sliepku na dve časti a tri krát vyslov toto:

ELOIM ESSAIM FRUGATIVI ET APPELAVI

Obráť potom svoju tvár k východu, kľakni si a pomodli sa. Zjaví sa ti duch oblečený v žltom kabáte, plášti a v zelených nohaviciach. Bude mať hlavu podobnú psej, oslie uši a dva rohy a nohy bude mať kravské.

Duch sa ťa spýta čo od neho žiadaš. Udeľ mu rozkazy aké chceš. Duch sa ti nemôže zoprieť. Tvoje želania by mali byť jeho rozkazom.

 

Prášok proti démonom

 

4 šupiny zo zvlečeného hada, najlepšie zmije sa rozdrvia s čistým kremeňom, do toho sa prídá trochu sušených kvetov divozelu, s magickým úkonom na všetky svetové strany - začína sa od východu - urobíme vo vzduchu trojuholník, na západ štvorec, na sever kruh a na na juh všetky 3 útvary. Takýto prášok treba nosiť stále pri sebe hlavne ak stretávate démonov, či máte démonicke vidiny pretože tento prášok silne odpudzuje ich zlorečnosť a zločinnosť.

 

(niektoré recepty sú v cz a lahšie sa mi ich opísalo ako preložilo tak sa nedivte že su niektoré v cz)

 

Ochrana pre uhranutím (jak uchrániť malé deti pred čarami a uhranutím)

 

Jedna se o deti do jednoho roku. Pokud jim chcete zarucit duševne zdravi najlepsie udelate jestli im do červenýho vrecúška nasypete červené bobule jarabiny. Pomáha i červená mašlička na ľavej ruke. Ak má potom nekdo voci vasmu detatku zle umysly tohle im zruší účinok kletby.

 

 

Na ostrašení bosorek, čarov a zlých vplyvú.

 

Najúčinejšou věci na tohle to je rastlina angelika ktorá se považuje medzi mágmi za posvatnou rastlinu. Pusobi dobre i proti vampirizmu a proti tomu kdo ma pocit nejistoty z uhranuti nebo počarování nebo z negatívneho telepatickeho pusobení - takovej človek by tuhle sušenou rastlinku měl nosit malé vrecúško na kožený šnúrke.

 

 

pokračovanie neskôr

 

:lol: :) :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 23
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Linkman

    5

  • Keith Flint

    4

  • sisel

    3

  • Belka

    2

Top prispievatelia v tejto téme

zaujimave to na tu nervozitu. len kde to dostat tie ingrediencie co si tam napisal a co to vlastne je? inac ten napoj lasky to moze byt pekny humus ale keby to fungovalo tak toho navarim aspon 10 litrov a zacnem to predavat:)))

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Já sem četla že čaroděknice se báli aby jejich knížky nepřišli do špatných rukou spolu s recepty...tak třeba místo třezalky tam dali chlupy z netopíra...byla to něco jako.....šifra!Jejich tajné písmo ve kterém se vyznali jen ony a nikdo jiný....jinak sou ty recepty...dost zajímaví....ale asi to někomu dát to je až druhá možnost... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nuž neviem ... je síce pravda, že "čarodejníctvo" sa miestami dedilo, ale recepty s ropuchami a chlpmi čiernej mačky a kozími bobkami boli skôr pozvánkou na hranicu, upálenie pre obcovanie s diablom ...

 

čítala som jednu prácu, písal to pán, / Ráth-Végh/ ktorý sa zameriaval vyslovene na výskum po knižniciach, bibliofil, ktorý o svojich bádaniach napísal kopu kníh ... jedna je venovaná vyslovene dobe inkvizície a čarodejníctvu

vykutal po celej Európe množstvo listín, kníh a kdečoho, od zápisov katov až po súdne frašky, recepty na lásku a smrť a kdečo ... ani raz nespomenul, že by to boli šifry...

 

takže neviem :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jojo tohle bude velikou záhadou...našel se snad člověk této doby který by tyto recepty potvrdil?

A i kdyby potvrdil dozvěděli by se to lidi které to zajímá...???

Možná se toho lidi bojej...no jen ta představa že by si každej na počkání mohl přičarovat lásku,ublížit druhému...nebo další věci je dost děsivá ne?Takže se ani nedivim že v době inkvizice tohle dělali...vlastně nejvíc se toho bála církev ne?Vté době opravdu stačilo být jen malinko divným a hned tě umučili....je to zlá doba....hodně zlá... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

neviete rastie cyprus aj u nas?

a aku krizovatku 2 ciest maju na mysli? hocijaka krizovatka?

a ked tu sliepku treba rozrezat napoly ci to treba pozdlzne alebo priecne?

a co sa mam pomodlit?

 

to len na upresnenie :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 10 mesiacmi...

.............. DDD ale pochybujem že to funguje .............

ako namierenie kosťou alebo zaklínanie u austrálskych aborigéncov

človek sa v tom musí narodiť, nasať atmosféru a vieru s materinským mliekom, aby nejaký medicinman mohol namieriť nad ohníkom za nesmierneho sústredenia na niekoho kosť a spôsobiť mu neduhy ... ako ale potom vysvetliť, že to pôsobilo aj na nečiernych, miešancov, ktorých od malinka vychovávali mimo kmeňov a v misiách a v mestách ?

prečo djidjeridoo vie rozprávať príbehy ?

nie každá mágia je magia ... ale sú mágie a mágie ... : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Ozajstne carodejky svoje kuzla neprezradia kde komu.

Traduju sa a zasvecuju do ich tajov postupne, az ked su na to pripravene, takze mnohe recepty su tak trochu bezcenne :lol:, ak sa na to pozeram. Mozno vam to prijde, ako dobra zabava, ale s tymto nie su zarty.

A co sa tyka ciernej magie. Kazda zla myslienka voci niekomu, niecomu druhemu je uz zaciatkom ciernej magie. Nemusi ist ani o krvave obrady a podobne veci.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Ozajstne carodejky svoje kuzla neprezradia kde komu.

Traduju sa a zasvecuju do ich tajov postupne, az ked su na to pripravene

Taaakze... Ked sa konecne uskutocni nasa goticka svadba, podelis sa o ne? ;) Ci este musime par rokov pockat? :happyroll:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mám rešpekt pred takýmito vecami a aj ked ma to láka vyskúšať napr. vyvolávanie duchov, radšej e-e. S takými vecami neradni si zahrávať.

Ale na odstránenie nervozity je dobrá aj medovka, teda odvar z nej. Môže sa prichutiť medom, a nielenže vás to upokojí, ale aj budete spať ako bábätko. Na to ani nemusím použiť bosorácke ťahy. :magic:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Čierna /ale vlastne ani biela/ mágia mne osobne "nič nehovoria",

nepatrím k tým, ktorí sa práve týmito "vedami" zaoberajú a ani sa nebudem týmito vedami zaoberať,

ako by povedala istá "celebrita" - nie je to môj šialok kávy,

ale viem, že sú ľudia, ktorí o týchto "vedách" niečo vedia a snáď im aj veria ...

 

Hoodoo nie je voodoo: Ako si pomôcť ku šťastiu mágiou čiernych otrokov?

Hoodoo je v našej spoločnosti všeobecne pomerne málo známa afro-americká tradičné ľudová mágia, ktorá je rovnako ako v minulosti i dnes prevádzkovaná hlavne černochmi. Rozšírila sa v minulých storočiach predovšetkým na juhu Spojených štátov amerických, v Alabame, Arkansase, Louisiane, alebo napríklad vo Virgínii. Voodoo a hoodoo okrem podobného znenia názvu a afrického pôvodu nemajú veľa spoločného. Voodoo je komplexné náboženstvo, zatiaľ čo hoodoo je len súbor magických praktík, ktorých účinnosť majú mať na svedomí duchovia. Prvopočiatky hoodoo siahajú do 16. storočia, kedy dochádza k masovému odvlečeniu černochov do otroctva z Afriky do Ameriky. Tradícia hoodoo bola dlhú dobu veľmi tajomná, zasvätení si ju totiž odovzdávali medzi sebou len v rámci rodiny a najbližších priateľov, a tak sa dostať k potrebným vedomostiam nebolo ľahké.

 

Hoodoo sa zameriava predovšetkým na praktické stránky života. Jeho magické rituály a odvary slúžia napríklad k prilákaniu niekoho pozornosti, k získaniu peňazí, k dosiahnutiu úspechu v práci, k privolaniu šťastia v nejakej konkrétnej veci, ale aj pre účely pomsty. V praxi sa k realizácii hoodoo rituálov využíva mnoho špecifických pomôcok od bylín, rozličných olejov, minerálov a kriedou aj krvou kreslených ornamentov, až po časti zvieracích tiel, alebo dokonca ľudské telesné tekutiny.

 

Hoci je to pomerne prekvapivé, hoodoo výrazne využíva aj niektoré prvky z kresťanstva, pretvára si ho však k svojmu výkladu. Boh je napríklad v tejto mágii vnímaný ako archetyp hoodoo čarodejníka a Biblia je chápaná ako ochranný talizman pred viditeľným i neviditeľným nebezpečenstvom. Slúži tu tiež ako kniha kúziel, z ktorej sa pri niektorých obradoch čítajú presne vybrané pasáže pre umocnenie účinku toho ktorého kúzla. Naozaj môžu byť takéto praktiky účinné?

Podľa českého hoodooistu Jaroslava A. Poláka - od hoodoo nemožno očakávať ako vytúžený výsledok okamžité hmatateľné zázraky, ale skôr početné nepravdepodobné zhody náhod postupne vedúce k naplneniu prianí.

 

Jednoduché kúzlo lásky

Jednoduchý návod, ako podľa hoodoo získať záujem človeka, o ktorého vo veciach romantiky práve stojíte. Budete potrebovať len sviecu /najlepšie magickú a k tomu špeciálne určenú, teda vopred pomazanú zmesou olejov a posypanou bylinami/, papier, ceruzku, oheň a sústredenú myseľ. Predpripravené sviece hoodoo je možné zakúpiť v špecializovaných obchodoch.

Zapáľte sviečku a vezmite si pripravený kus papiera. Na ten pri svetle plameňa nakreslite červeno vyfarbené srdce, do stredu srdca potom vpíšete meno osoby, po ktorej túžite a ktorej záujem vám chýba. Po celú dobu keď toto budete robiť, plne sústreďte svoju myseľ na predstavu, že oná milovaná osoba bude opätovať vaše nežné city. V okamihu absolútnej koncentrácie na túto myšlienku papier trikrát pobozkajte a potom spáľte na popol. Teraz prichádza rad na zariekadlo: "Oheň, ty, ktorý zdola prichádzaš / prines mi lásku, čo poznám / nech moje srdce žeravie a svieti / prines lásku k nám / čoskoro príde deň / a trikrát silnejšia bude naša láska. / A tak sa staň. "

 

Ak sa vám to zdá príliš jednoduché, tak vedzte, že rituály hoodoo sa samozrejme môžu dostať aj na ďaleko vyššiu úroveň, pri ktorej sa využívajú predmety vyvolenej osoby, alebo dokonca jej krv. Praktizujúci prívrženci tohto osobitného druhu mágie však varujú, že tajomné hoodoo nie je pre každého a je nutné s ním zaobchádzať opatrne. Najmä preto, že ľudia si často neuvážene želajú niečo, čo manipuluje s osudmi ostatných.

Skrýva v sebe hoodoo naozaj nejakú magickú moc z vnútra čierneho kontinentu,

alebo ide len o primitívne šarlatánstvo zrodené v dobách zúfalstva ...?

Zdroj: Enigma 6/2012

http://www.google.sk...iw=1036&bih=709

http://www.google.sk...iw=1036&bih=709

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov