Jump to content

Recommended Posts

Posted

okrem toho, že som chcela byť baletkou, potom smetiarkou, spisovateľkou, kozmonautkou, opäť smetiarkou, učiteľkou, upratovačkou, učiteľkou, psychologičkou, učiteľkou postihnutých, učiteľkou 1-4... teraz idem čalúniť gauče :lol:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arwiel

5

• Nokia

5

• Sniper

4

• game

4

Top Posters In This Topic

Posted

zatial sa mi dari byt tym, co som chcel od detstva, teda sa velmi nestazujem:)

Posted

teraz idem čalúniť gauče

no, už robím inde... :lol:

• 2 months later...
Posted

dostala som ponuku podávať na stavbe železá a chodiť po pivo ... :lol:

myslím, že v momentálnej situácii sa mi to celkom pozdáva ... len si prosím montérky a rukavice :)

• 1 month later...
Posted

Mňa by bavilo napr.:

- montovať satelity

- robiť deratizácie

- a z takých intelektuálnych niečo čo súvisí s astronómiou - najlepšie rádioastronómka a naj v SETI.

Keď som bola malá, tak každý deň som chcela byť niečo iné a potom mi to už začalo byť jedno.

Posted

hm ... ja dodnes neviem, čo chcem byť ... kedysi som chcela byť všeličo možné a hlavne veľmi intelektuálne a umelecké a tak :lol:

no aj to tak so mnou vypadá :) :)

Posted

montovat satelity? rofl :) nechcel by som sa liepat po strechach domov v zime. nie ze by som bol padavka, nemam problem s manualnymi pracami, cely zivot byvam na dome, ale odtial potial :) teraz som v IT, alternativa snad len prekladatelstvo, ale to je zvacsa praca na doma a to nie je dobre, dobry pracovny kolektiv je jedna z veci co mam rad na mojej praci.

inak by som bol rad sportovcom, americky futbal, hokej, pripadne preteky nascar ..ked mi niekto ponukne, beriem :lol:

Posted

Aj som rozmýšľala nad IT, ale zas celý deň sedieť pri PC to by ma nebavilo. Mám rada pc ale tiež odtial potial .

No a čo. Mne sa to zdá super profesia. Ale radšej po balkónoch ako po strechách. Ide o to nastavovanie.

To sa mi na tom páči.

Posted

1) cestovatel, ktory by chodil po planete a hladal pekne miesta. lokality by som si vyberal sam. (samozrejme plateny nejakym velkym prirodopisnym fondom)

2) pilot

Posted

- Cestovny sprievodca na zajazdoch (poznavacich)

- Sprievodca po archeologickych lokalitach (Antika)

- Sprievodca v muzeu (Anticka sekcia)

- Cestovatel (dokumentarna cinnost)

- Fotograf (dokumentarna cinnost)

- Majitel pizzerie (v zahranici)

• 2 months later...
Posted

Taká pekná téma a pomaly tu zapadá prachom :lol: Takže..

ja som vždy chcela byť lekárka, a ešte stále ma to drží.. takže ak Boh dá a o dva ročky sa dostanem na medicínu.. juuj :)

Posted

vždy som chcela robiť niečo s biológiou, chémiou, ale v labáku, nie s ľuďmi v ambulancii, to nie je pre mňa...

Posted

ja zase s ludmi a v labaku :lol:

teda keby som nemal co ineho robit, co mam.

Posted

ja bych určite bola vokalistka v Guns N´Roses :lol:

Posted

Minule v Pardone som čítal že zháňali drevorubača a baču. Koľko taký drevorubač alebo bača môže zarábať?

Posted

som pozeral ponuku bacu na profesii, ponukany plat bol nejakych 25 v hrubom, ale s tym ze to je sezonna robota a mas zabezpecene ubytovanie

Posted

Nemám o to záujem, ale tých 25 som čakal. Ale na druhej strane, človek si aspoň oddýchne od počítača (za to sa namaká na salaši :lol:).

• 10 months later...
Posted

Niekedy ľutujem, že študujem to, čo študujem. Baví ma to síce veľmi, ale nikomu tým nepomôžem, že budem trkotať po portugalsky.

Keby som si mala znovu vybrať, chcela by som byť zverolekárkou alebo lekárkou. Rozhodne sa zvieratám budem v budúcnosti venovať, aj keď ešte neviem, ako. Možno sa to začne brigádou v ZOO, možno pôjdem na misiu zachraňovať ohrozené druhy, možno budem bývať sama len s kopou psov a mačiek, stiahnutých z ulice.

A keď už tak pekne snívam, tak budem vlastniť ranč s koňmi a ovcami :lol:

Keď odbočím od dobročinnosti, chcela by som byť herečkou, speváčkou, spisovateľkou, fotografkou, ... :) :)

Zatiaľ som len taká obdivovateľka ;)

Posted

moja matka mi raz povedala, že budem skvelý divák TV :lol:

ale okrem toho som chcela byť žurnalista...

pravdepodobne, ak všetko pôjde ako má, školu neskončím ako učiteľka, ale ako odborník v obchodnej ruštine... čo ma teda až tak veľmi neláka, ale vždy lepšie ako keby som mala vyučovať slovenský jazyk...

až teraz sa na škole otvorila katedra slovanských jazykov a ja ich idem za to zabiť!!! slovanské jazyky, s výnimkou slovenčiny, sú mojou láskou... pravdou ale je, že viac ako slovenský, ruský a neaktívne český neovládam... ale rada si vypočujem všetky... možno niekedy v budúcnosti sa k ním ešte dostanem alebo keď budem prachatá, zaplatím si doučko u našej docentky a budem sa učiť bieloruštinu...

inak, z povolaní si viem ešte predstaviť prácu v kuchyni... varím veľmi nerada, ale veľmi rada túto prácu sledujem... a, samozrejme, aj koštujem :)

robila som v lete ako pomocník v kuchyni a aj keď to tam niekedy bolo na nevydržanie, tá práca ma bavila...

Posted

ja by som chcel byť kúzelníkom .................. a vyčarovať si dačo .............

Posted

Športovec. Sice som aj bol a živil sa tym, no zdravotne dôvody mi nedovolili pokračovať.

Posted

rada by som mala vlastný obchodík (kamennú predajňu, nie internetový) s liečivými bylinami, sypanými čajmi, magickými predmetmi, amuletmi, tematicky zameranými knihami, sama by som si manažovala nákup a sem-tam aj predávala, jeeej, to by bolo :lol:

Posted

Lekárka, spisovateľka alebo by som si možno rada otvorila vlastné kníhkupectvo alebo antikvariát :lol:

Posted

Desdemona ak chces mat vlastne knihkupectvo urcite si pozri serial black books aby si vedela ako ho treba riadit :lol:

ja obcas premyslam ze sa vykaslem na IT, asi sa tu necham tymi profesiami inspirovat :)