Skočiť na obsah

Domáca hudobná scéna


nutrinka

Odporúčané príspevky

Talkshow

 

celkom sa mi chalani páčia, zaujímavá hudba a pesnička Try, dosť dobrá parádička...

 

inak neviem, či zas trepem, ale ten spevák Andreas mi strašne pripomína toho Andreasa z druhej superstar, tam spieval Oasis stále... najmä keď som ho v Hudobných úletoch počula rozprávať, hlas má úplne ako on

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

U mňa vedie jednoznačne Desmod. Čo pieseň to hit.

Aj Táslerovci, či Katka Knechtová majú pekné pesničky.

Dlhé roky som zbožňoval Riša Mulera ale keďže sa dostal do situácie akej sa dostal, už to nieje ono.

Veľa som očakával od Kiršnerovej, ale tiež odchodom do cudziny nejak pohasla.

Na záver ešte spomeniem Grigorova s jeho celkom fajn rege a Elan ktorý sa mi nikdy nepáčil.

:lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 2 týždňami...

lol. paradny diss som nasiel na slovensku hudobnu scenu.

 

otazka1:

ktory slovensky spevak sa vyznacuje tym, ze kopiruje beatles a ňetaji sa tym, ze by vyf.. aj Paula McCartneyho? tento clovek, ktory pvuosobi uz dlhe starocia na tejto sceňe, sa vuobec ňezmenil. vyzera ako hajlender - proste, stale je taky isty. mvuozem este takto poradit, ze v kazdom svojom DRBnutom rozhovore si ňikdy nezabudne povedat ňejake anglicke slovicko, ako helloou, alebo dzastin timbrlejk, a podobňe.

otazka2:

ktory slovensky spevak ma na hlave 47 vlasov, a z toho tristvrtinu, 37 vlasov, si je.., respektive cese do ofiny? je to takisto jeden paäetdesiatrocny mladik. preslavili ho jeho kravske gamase, ma krasne gitary doma, je to svetoznamy hudobny producent a uznavany fotograf a na hlave ma krasnu hustu blondavu trvalu.

otazka3:

ktoreho madarskeho spevaka pred pol rokom dohryzal vlastny pes? vlastny pes. ked jeho pan ho isiel nakrmit a jeho pes mu zahryzol do ucha a rozj***l ho po dvore. ňikdy ňevystupoval na plejbek, vyhrava ceny doma aj v zahranici a prefarbuje si svoj boľľľjsevickyĽ kniirek.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 3 mesiacmi...

No išiel som sem napísať presne to isté ako Tom. V poslednej dobe úplne žerem Tublatanku a je to inak skvelá hudba. Ma to úplne oslovilo a je to jedna z najlepších slovenských kapiel podľa mňa ... a mne osobne sa páčia aj viacej ako stálice typu Elán a pod.

 

 

S tou Nekonečnou piesňou na Eurovision 1994 by som im dal vyhrať celú Eurovíziu!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 9 rokmi...

Ceny ZAI a Krištáľové krídlo uzavreli slovenský hudobný rok 2018

 

Známa a dlhodobo úspešná skupina IMT Smile získala v nedeľu 27. januára ocenenie Krištáľové krídlo za rok 2018 v kategórii populárna hudba. Desať dní predtým, 17. januára vyhlásili aj ceny Zväzu autorov a interpretov (ZAI) za rok 2018. Získali ich Sima Martausová a Martin Ďurinda v kategórii speváčka a spevák roka, skupinou roka sú Horkýže slíže, cena album roka patrí bratislavskej hardrockovej skupine The Gang za album The Gang, objavom roka je skupina Bullet Holes z Bratislavy.

http://www.teraz.sk/magazin/ceny-zai-a-kristalove-kridlo-uzavreli/376205-clanok.html

 

co mna osobne potesilo je, ze ceny za album roka aj objav roka patria hardrockovym kapelam

priznam sa, ze hudobnu scenu uz systematicky nesledujem vela rokov, takze som ich doteraz vobec nezachytil, v radiu to asi nehravaju :)

obe kapely najdes na bandzone, The Gang mi pridu ortodoxnejsi, ale aj vyzretejsi, co sa zvuku tyka, no spievaju anglicky, co je rozhodne skoda, mozno nemaju autora, ktory by sa popasoval so slovencinou

Bullet Holes zdaleka nie su tak vypracovani a odbornik by im asi vselico vytkol; aj textom v slovencine... kadeco tam pokrivkava, ale snaha sa cenia a ak vydrzia, moze to byt aj lepsie

kazdopadne za mna K+

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nedávno som v TV na chvíľu zachytil Celeste Buckingham spievať naživo po slovensky - hmmm, to dievča "nemá hlas". Naživo je to veľká bieda aj v intonovaní aj v hlasovej presvedčivosti :)

Ale nahrávky zo štúdia celkom ujdú ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov