Skočiť na obsah

Need For Speed


Sniper

Odporúčané príspevky

Ja sa musím priznať, že väčšinou to nechávam na automat. Skúšal som aj manuál a dalo sa, chcelo to len trochu cviku, lenže už mám návik na automat, tak čo narobím...

 

Mazmar, nie, Ferrari medzi stenu a stĺp :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 40
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    11

  • Mazmar

    5

  • Ignatius

    3

  • Wink

    3

Top prispievatelia v tejto téme

ako kedy rad mam manual ale niekedy ma to omrzi a musim prejst na automatiky ale teraz som skusal volant a to je este vacsia sranda. co sa tyka pedalov tak to bolo super kazdy start som mal na perfekt a prehadzovanie plyn brzda uplne zosuladene aj preradovanie islo v pohode ale ani nechcem hovorit o riadeni :lol: :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Nepáči sa mi na NFS3 že oponenti sú príliš pomalí. Vybral som si auto Chevrolet Corvette (B trieda) a do cieľa som došiel skôr ako El Nino (A). Jazdili sme nejakú trať na Divokom Západe (4 kolá).

 

Ešte horšie je že najradšej jazdím na Ford Falcon (Mad Max Interceptor), to sú oponenti už úplne bez šance.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Ty mi chceš ten zip vrátiť? :) :)

 

 

Ináč nejlepšie sa jazdí tak že po preteku si sejvnem "ducha" a potom si to zahrám s ním. Zrazu zistím že mám čo robiť aby som skončil prvý... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...
  • Pred 3 mesiacmi...

zahral som si takmer celu seriu, aj ked ma auta na pc prilis nebavia, mam rad skor tahove strategie ci RPG.

 

najviac casu som stravil pri High Stakes - to bola myslim 4ka. tam boli vyborne trate, v infe o trati bolo vzdy kratke video so znazornenim skratky, po ktorej sme potom patrali. hraval som s brachom po sieti, to bola parada. pamatam si jednu horsku trat s uzkou cestou, zabradlim na jednej strane a kolmou stenou na druhej. bol tam usek, kde sa dalo ist na maximalnu rychlost, tam sme si isli po krku.

 

najlepsim kuskom pre mna ostava Porsche Unleashed - 5ka. sice mi chybali ostatne znacky automobilov, no rychlo som si zvykol. myslim, ze v tejto casti je najlepsie naprogramovana fyzika, az na tych par "detskych" kuskov ktore sa nedaju nikde v menu vypnut. zazitok mi najviac kazili celne narazy, ked auto v rychlosti 200km/h vpalilo do betonovej prekazky, poskocilo o par metrov dozadu a o chvilu sa islo dalej. :lol: mysllim, ze pani z EA mohli po tolkej robote pridat jednu polozku do OPTIONS.

 

najlepsie sa mi hralo, ked som nastavil kameru spoza volantu. zaroven som povypinal vsetky pomocky - radar, pozicie i casy superov, rekordne casy. na obrazovke som nechal len spatne zrkadlo. doporucujem.

 

pokracovania po Porsche Unleashed som nehral, kvoli narokom na hardware. a tiez som zistil, ze sa neda prepnut kamera na pohlad zvnutra vozidla, to som zhodnotil rovnako ako cizy - arkada.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...

Včera som si zahral Need for Speed III (jedinú plnú závodnú hru čo mám), vybral som si auto Škodu Superb, skončil som síce na 8-kolovom okruhu až siedmy, ale nechal som za sebou Ferrari 550 Maranello :) Po prvom kole som bol posledný, ale ten na Ferrari sa niekde vykiepil o skalu a vtedy som ho predbehol. Síce po celých zvyšných 7 kôl vytruboval, narážal do mňa, vytláčal ma z cesty, snažil sa ma predbehnúť z jednej aj druhej strany, ale nedal som sa :taktitreba:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov