Skočiť na obsah

Za koľko predať počítač?


Jovzin

Odporúčané príspevky

Hmm dufam ze ma nekillnete za novu temu :)

 

Len sa chcem opytat mam moj starsi kompik Athlon 700Mhz 384 SD-Ram 20GB HDD maticna teraz neviem presne aka znacka, 2 Sietovky, Ati Radeon 9550 128MB Teac CD-rom 56 rychlostna :) disketovka a chcel by som ho predat. Viem ze existuju aj nejake bazare a podobne ale chchem sa opytat ze ci si myslite za 8 litrov by som ho vedel predat cisto iba bednu bez monitaora a klavesnice a mysky cisto iba bednu a s vecami co som hore uviedol. Ci si myslite ze je to az prilis draha cena ? Ten kompik ma 4 abo 5 rokov sme ho kupovali na vianoce :lol:

 

OK dik za vase nazory

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 10
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Nokia

    4

  • Jovzin

    2

  • RoSo

    2

  • Wink

    2

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Uff, odvážna cena, náš pôvodný počítač (Intel 200 MMX, 32 RAM, CD-rom, bez grafiky a 2,1 GB HDD) nám v bazári vôbec nechceli zobrať. Ale podarilo sa niečo, s čím som nerátal ani vo sne. Zobral ho pre deti mamin kolega z práce - za 4000 Sk :lol: .

Skús ho predať niekomu, kto nemá o kompoch ani šajnu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hmm aha no mozno na tie komponenty by som to mohol skusit :)

aj ked si spomeniem moj este starsi komp to bolo 5 rokov dozadu to bol athlon K6 166Mhz :lol: sme dali tiez do bazaru so vsetkym aj monitor atd a ho niekto vtedy kupil za 11 litrov to som bol celkom mimo z toho :) ale vtedy asi bola ina doba vtedy este nebol pentium 4 ani athlon XP ;)

 

ok tak ja to nejako skusim bud ten bazar za tyx 3000SK +- abo na komponenty

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov