Polaris Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Vsak ked sa im nechce, tak sa im nechce o tom pisat.....tak nenutte ich....oni povedia ked budu chciet :lol:Ale tak ja si myslim, ze vsetky sa staraju o seba :)
doll Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 samozrejme...uplne bez jedineho chlpka btw..ziletku som zamenila za epilator /ale bikiny si na to este zvyknut nechcu :) ... predtym musim do sprchy,uplne ladova voda, a to tiez iba trochu zmierni bolest/ btw..rozmyslala som, kedze niektore si nechavaju pruzok /co mne osobne sa vobec nelubi/..no tak napadlo ma, ze klasika vyholit sa, ale nechat si taku sipku, hmm, V .... skor dve nad sebou, uplne tenunke, z kratulililinkych chlpkov.... V ukazuje smer ;) xixi btw...na partnerovi....jasne, pohodicka ked je vyholeny...napr jeden z mojich byvalych bol hladunky jak babätkovska prdelka :lol: ... lenze predtym ako sme sa mali stretnut vzdy hodinu vo vani stravil...nist moca pri poslednom...jemne som naznacila ze oholime....nechcel ani pocut ;) ... povedal mi ze nie je buzna :)
arwiel Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 aktívny sexuálny život mám len od minulého leta a počas tých mesiacov som si povedala, že ak to na sex nevyzerá, jednoducho sa neholím... len potom to oholenie teda trvá :lol:
doll Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 holim sa z troch dovodov:1) chodim do solarka2) hygiena3) nikdy nevies koho na ulici stretnes alebo doma robis :) :lol:
arwiel Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 holim sa pre lepší pocit... neholím sa, lebo som lenivá....holím sa pre chlapa... neholím sa, lebo žiaden nie je....holila by som sa kôli náhodnému stretnutiu.... neholím sa, lebo ja nikam nechodím....
hisham Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asi tak, ako arwiel. Čiže... vlastne len pre seba :lol: Ja buď úplne na hladko, alebo pásik, alebo viac pásikov (ako doll spomínala tú šípku napr. :) )
Polaris Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ja som si myslel, ze ked tam bude dajaky pasik, alebo proste nejaka kreacia...ze to bude zaujimave...ale akosik ma to neoslovilo...no a odvtedy mam najradsej kjaaaasne vyholenucku :lol:
chorche Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Je to hygiena. Zasa nedrzim ziletku v ruke kazdy den, ale tak hlavne v lete sa holim. A co sa tyka bab, tak ten pasik ma straaasne rajcuje, je to lepsie, ako ked je oholena a omnoho lepsie, ked je tam nejaky divoky krik -brr!
Polaris Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 seklo ma v krku pri tom kua :lol: Nesnaz sa tolko :) Efekt je stale rovnaky :) ;) ;)
Sniper Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Pozor na Jonatánov chlapci, máte len jedného (tým nechcem povedať že ja už nemám žiadneho, práveže mám, ale neholím sa, správny chlap má byť chlpatý, špinavý a má smrdieť).
phersu Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Takže Axel keď ťa stretnem to aby som si zacpal nos. Ja sa holím mám tak lepší pocit aj keď to vyzerá ako ošklbané kura. :lol:
doll Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 správny chlap má byť chlpatý, špinavý a má smrdieťpotom sa nediv ze takí chlapi ziadnu zensku nemaju :lol: fuj..a je to nechutne co si povedal...snad sa podla toho neriadis :) a chlpaty? no comment...ked uz ma toho trosku viac...nech sa aspon trosku upravi
game Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 jaj len sa nezbláznite s tým holením ... holí sa takmer každý, ok je to módna vlna, beriem , ale snáď niekto berie vážne, že sa tu niekto neumýva, či smrdí, či "jeeežiši, niekto sa možno neholí " no fuj ... a je to dosť srandovné keď má chlap zarastené brucho a o kúsok nižšie je ako " ošklbané kura" ... a vôbec ... čo ja robím v tejto téme ?! majte sa :lol: :)
havarka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 sak staci trosku pristrihnut.. a ani to neboli, nepali, a clovek sa neporeze.. :lol:
arwiel Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 pamatam sa ze som si na holeni yakladala, dokonca az tak, ze ked som sa dozvedela o jednom chalanovi, ze sa neholi, tak sa mi zhnusil... a teraz... :lol:
Duda Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Haha...to mi pripomenulo ako si raz jeden môj spolužiak prezeral také fotky slečien, ktoré boli samozrejme nahé a všetky vyholené....až na jednu ktorá tam mala taký jemný pásik a spolužiak zahlásil : Fuuuj tá ju má ale chlpatú! No... :lol:
pralinka Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 nahodou je to sympaticke, ked aj chalan o seba dba, a holi si aj ine casti tela ako tvar (ruky, nohy a hrud netreba :lol: ) aspon nie som jedina, kto sa postazuje, ze pri vyrastani to skrabka/svrbi :)
phersu Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 aspon nie som jedina, kto sa postazuje, ze pri vyrastani to skrabka/svrbi :lol: Mňa to svrbelo keď som si to oholil prvý krát to som vtedy išiel na autobus a stále som sa musel škriabať boa ale pozerali na mňa ľudia a od vtedy nič
phersu Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 No zasa sa mi to vynahradilo na tvári keď sa 4 dni neoholím tak sa nemôžem doškriabať :lol:
Recommended Posts