Skočiť na obsah

Smolenice


Ignatius

Odporúčané príspevky

No už sme tu štyria, takže zakladám topic špecálne pre nás, keďže od polky septembra budem aj dosť mimo domu kvôli škole, tu sa môžme informovať, čo u nás nového, aby sme boli v obraze, ak by sme dačo nového premeškali alebo si len nevšimli :lol:

 

/viem, že by to šlo trebárs cez icq alebo msn alebo aj osobne, no takto to je masovo a navyše aspoň sa nezabudne a keď sa dačo zistí, hneď sa postne :) /

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 12
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Ignatius

    4

  • Daekin

    2

  • sumeru

    2

  • phersu

    2

Top prispievatelia v tejto téme

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 4 mesiacmi...

stvrty clen sa hlasi do sluzby :lol: dufam, ze bude o com pisat. uz viem. konecne nam pred nedavnom postavili v dedine bankomat :)

 

a jedna chata je na prenajom...hned vedla futbaloveho ihriska......co tak prenajat ju na forumacke streka? :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jaj, dufala som, ze tu toho najdem viac :lol: Mam S. strasne rada, mi ostala visiet sanka, ked som objavila Smolenicky kras, a dokonca som raz aj bola ubytovana na zamku... Casto tam chodim na vylet... Len tak nejak v poslednom roku sa mi zacalo zdat, ze sa ukrutnou rychlostou menia...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Smolenický zámok je fakt krásny. Keď sme tam raz dávnejšie boli z mamou tak tam bola akurát svadba tak sme z vnútra videli trt. A vo futbale sú slabí.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Phersu - No vo futbale slabí sme, ale po debatách a Ajkom som zistil, že s návštevnosťou sme na tom lepšie ako Devínska Nová Ves o ligu vyššie :lol:

 

Sumeru - veru v poslednom období tých zmien bolo viacero, nové podniky a stavby, bankomat priamo v dedine, teraz na jar by mala začať výstavba hotela... Ale vidíš, často chodíš na výlet, tak sa potom niekedy treba ozvať :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vy ste tam mali takého starého stopéra tuším Ekhart sa volal alebo ako.

 

U nás je tiež návštevnocť dobrá, hlavne keď príde jeden starý týpek a celý zápas kričí penalta, daj mu kartu, faul, koľko ti zaplatili a takéto.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Včera nám poodpadali nejaké hodiny, tak sme išli na túru, teda vychádzku na Záruby

boli sme teda aj v Smoleniciach

vcelku pekná dedinka

v ASIA Shop-e som sa chcel opýtať, či nevedia, kde bývajú Kallovci, ale nebol som si istý, či IGN a spol. sú zo Smoleníc alebo Lošonca :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Tak, dva príspevky nad vidíte, ako to vyzerať nemá (že Tomassi :) ), keď človek príde a ani vopred nedá vedieť, ani sa neozve pri príchode, až dodatočne sa človek dozvie...

 

Príklad si berte s nášho veľkého admina, ktorý avizoval dopredu, že pôjde aj s frajerkou na Červený kameň a tak budú prechádzať cez Smolenice, dnes pred odchodom sa ozval, pýtal si kontakt aby sa mohol ozvať pri príchode do Smoleníc, zaparkoval to (bez toho aby to vôbec tušil :lol: ) nejakých 50m od nás a pekne sa ozval, tak sme s Daekinom šli naproti, chvíľu sme pokecali, pozoznamovali sa (nie s ním - on je dávno známa firma :) ), dali ďalšie inštrukcie a spokojne sa rozišli... A chudák Hedge to zas prepásol (poľovnícka akcia) ;)

 

Edit:

Takže ešte doplním; cestou nazad zašli ešte pozrieť na zámok, kde sa však nedostali (ešte nie je sezóna a jednak zrejme aj nejaká akcia tam bola), a potom sa stavili aj u nás na kávičku, pričom konečne aj Hedge už bol doma ;) Pokecali sme, Axel sa povyhrážal, že dačo možno aj do blogu napíše, takže uvidíme... V každom prípade keď odchádzal, mal starosti, či vytočí z nášho dvora, ale zvládol to, načo ja som prehodil, že "Zvládol to chlapec, nie nadarmo je tým adminom" ;) Takže toľko k tomu ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov