Skočiť na obsah

Chuligáni a bezpečnosť na športoviskách


Sniper

Odporúčané príspevky

Zase budem konšpirovať, aj keď... Rusi dostali podmienečny vyhadzov z Eura. Ešte nejake vytržnosti a letia. Vysvetli mi niekto prečo nedostalo podmienku Anglicko? Či ti Rusi sa bili sami so sebou?

preto, lebo UEFA riesila (a moze riesit) len vytrznosti na stadione - a tam zautocili Rusi

 

to, ze Anglicania vyvolavali vytrznosti na uliciach je vec policie. bodka

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keď nie rusi a angličania, tak zhovadení  chorváti.

debilizmus. tomu chlapovi z usporiadateľov nechýbalo moc, aby mu to vážne ublížilo. vlastne nevieme, ako mu to ublížilo. hovadá.

 

video je už zablokované, nekoná sa

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...

v dnešnom svete plnom teroristických útokov  neprestávať so srandičkami so zábavnou pyrotechnikou, na to treba extra dementné hlavy.

to nie je normálny človek, to je beštia.

 

zápas Juventus vs Real Madrid sa konal v Cardiffe, ovšem tisíce ľudí ho samozrejme sledovali v centre Turína... pred koncom zápasu nejaký čistokrvný idiot odpálil delobuchy, dokonca sa ozvali zdesené výkriky "bomba"

dav si myslel, že je to teroristický útok a vznikla panika, ľudia utekali a šľapali po sebe a po všetkom, čo im prišlo do cesty.

 

výsledkom je  1500 zranených, medzi nimi deti, 7 veľmi ťažko zranených, 7 ročný chlapec a 39 ročná žena v kritickom stave.

 

debila chytiť, zmlátiť, zavrieť a nikdy viac nepustiť medzi ľudí.

 

http://www.info.cz/svet/panika-v-turine-stovky-fanousku-zranil-delobuch-v-kritickem-stavu-jsou-i-deti-10752.html

  • Sorry! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...

To je ta v Rusku? Som videl a jeden v komentari napisal,ze tie deti sa biju lepsie ako dospely.

Nechapem preco taketo male deti sa biju, co ich k tomu vedie. Oni sa nebiju toto je rarita si myslim. Pri 13-14 rocnych futbalistoch co som videl su jeden dvaja na oboch stranach sportovo nasrdeni, ci to nezvladaju futbalovo,ale treneri ich krotia. Ztiahne z ihriska - vymeni, ked to prejde za unosnu hranicu. Lebo aj tak by dostal cervenu a ho ztiahne skorej. Resp. by to mohlo skoncit zbytocne zle, zranit protihraca,lebo mu v zapase prepina. Trener o tych hracov vie, pozna ich. Proti mojmu synovi raz zapiskali penaltu - spadol 180 cm hrac na 150cm, nepodkol nic mu snespravil znizili na 1:6. Trener sa na chalanovi a hlavne rozhodcovi odbavoval, Marek uz bez faulu. Ked to pocul chalan asi treti krat, zakrical na trenera,ze on dnes nikoho nefauloval.

Ze ho neufaloval,viem aj som to videl,len sedel70 metrov dalej,ale tam bol otecko brankara a na dalsom zapase(ktory bol vyrovnanejsi),kde piskal ten isty rozhodca - ze ten vie zapiskat hocico a spomenul ten faul chalana,nerozpraval to mne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

nejak neviem tým bitkám prísť na chuť. Šport má byť šport, a nie masaker. Kedysi rozhodcovia bez milosti vylučovali hráčov za bitku, pekne šli pod sprchy a do konca stretnutia, a mohlo to mať ešte dohru pred disciplinárkou, teraz sa bitky tolerujú. Nechápem to.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov