aljak63 Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 boha co to komplikuju? ako keby nemohla byt rovnaka baterka vo vsetkych mobiloch! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 a nechcel by si rovnaky motor vo vsetkych autach? a rovnake srdce vo vsetkych ludoch?? :lol: :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 no ten rovnaky motor vo vsetkych autach by nebol odveci :lol: tak ale to rovnake srdce vo vsetkych ludoch, to by uz nebolo dobre lebo by nebol potom kazdy az tak jedinecny :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 dobre tak ty si za trest kup motor 1.2HTP ale ostatnych tym netrestaj :lol: ale pevne verim ze si pochopil aku totalnu koninu si navrhol Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 tak ale taka vseobecna otazka ... ked teraz mam baterku Li-Ion 750 mAh, bude sa miesto toho dat Li-Ion 600 mAh ? :lol: no skveleeee, funguje to :) paraaaada! uz som sa bal ze sa coskoro budem muset rozlucit s mojim milovanym Siemensom, s ktorym sme spolu uz 5.rok ;) ja som taky vernyyyyyy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Za posledný týždeň asi takto pracuje moja baterka, keď je zapnuté wifi, tak sa brutálne rýchlo vybíja. Cca o 18h bola plne nabitá, keď som išiel spať niečo po polnoci bola na úrovni 15%. Na noc som vypol wifi (to je tá dlhá rovná žltá čiara), keď som zapol, tak behom pár minút padla na 1% (screen som spravil, keď som bol na nabíjačke). Neviem čo to môže spôsobovať Odinštaloval som aplikácie nainštalované za posledný týždeň (aj to bola tuším len jedna), ale ani to nepomohlo. Nemám šajnu prečo sa tak rýchlo vybíja. Nastavenia som pozrel, vypol som čo sa dalo, aj synchronizácia je vypnutá, aspoň dúfam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alarm Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 1)Obmedz data na pozadí2)Obmedz data pri vypnutej obrazovke.3)Android 6 určite, 5.1 asi tiež má nastavenia prístupu aplikácii osobitne k datam cez mobilnú sieť a cez wifi. Nechaj len dôležité. Ja to mám v SPRAVA PRENOSU DAT....APLIKACIE PRIPOJENE K SIETI4)V APLIKACIACH je možnosť "Povolenia aplikácii" skontroluj, kolko a aké aplikácie majú príspuk k telefonu, foťáku,kalendáru, mikrofonu.... a zakáž niektoré. Ten posledný pád môže byť spôsobený aj nepresnosťou merania, kalibrácia skutočného výkonu a teoretického v baterke asi môžu byť odlišné, dá sa to nejako skalibrovať.Navyše, pád baterky je spriahnutý so zapnutou WIFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Odinštaloval som SMEťársku aplikáciu a zdá sa, že to pomohlo. Asi bitcoiny ťažili na mojom stroji zmrdi ľavičiarski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 ešte som vypla bluetooth a wifi, tak som zvedavá...veď ak by som ich potrebovala, ľahko ich zasa na chvíľu zapnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Jeden deň. Ináč neviete prečo sa mi prehrieva telefón pri používaní náročnejších aplikácií? Ale nieže troška ale úplne bol horúci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts