Ryan Giggs Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Si myslim, že ten film je priliš aj na najnenaročnejšieho divaka. :lol:
game Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 strašne nemám rada tieto sladkobôlne americkošportovoromantickosirupové filmy ... jedna šablóna, raz je to zranenie, raz otec, raz matka, raz prisilný súper, raz osud, raz neviemčo, nakoniec človek behá s vedrom pod televízor ... ale áno, niektoré si pozriem, ale skutočne len niektoré ... jeden film som videla pred rokmi, ktorý stál za to, podľa skutočnosti a nebol ani romantický ani sladký, ten film bolel : Príbeh Terryho Foxa - tie príbehy sú dva - jeden z 1983 a jeden 2005.
wysky Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 game, sak v poriadku. Su to take teenagerske filmy na nedelu rano. U mna to aj patri ku akemusi rannemu koloritu si pustit TV a ide to. Dnes to bolo o sporte, o volejbale, tak som to sem hodil.... ten film bol taka celkom pekna oddychovka, na jedno oko som to sledoval. Boli tam aj pekne baby...
game Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 jaj keď tam boli pekné baby ... ale šak ok :), len tie teenagerské filmy moc nemusím, či už športové či nie :lol:
Ryan Giggs Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Tie dievčata boli jedina "vec" na ktoru sa dalo v tom filme pozerať. Aj to nie všetky... Inak, včera bol vyborny deň s programom Sport 1. O 16:00 dramaticke finale Carling cupu, o 19:00 Atletico-Barca = golove hody, dramaticky zvrat a vyborny futbal, 21:00 relive prenos Inter-AS to iste, čo v predošlom zapase. :lol:
bobsapp Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Kto má chuť a možnosť a omrzelo ho extraligové play-off, tak o pol hodinu na http://www.telenettv.sk 3. zápas semifinále I.ligy Trnava - Piešťany
aljak63 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Vie mi niekto vysvetliť na čo je to dobré, keď Dvojka (STV2) aj Trojka (STV3) dávajú naživo súčasne úplne ten istý zápas a to aj vtedy, keď sa zároveň hrá aj nejaký inší? Myslím tak na včerajšok večer, keď sa súbežne so Slovensko vs. Maďarsko hralo aj Suisse vs. France. Ja som práve očakával, že vždy budú 2 súbežné zápasy bežať tak že na Dvojke jeden a na Trojke druhý, teda ak nieje zároveň aj inšia športová udalosť čo stojí zato (ako napr. práve teraz FED Cup).
bobsapp Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 skúsim.stv3 - digital, lepšia kvalita obrazustv2 - nie každý , vrátane mňa, chytá stv3švajčiarsko - francúzsko - zaujímalo tak 150 ludí na celom slovensku
Ryan Giggs Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Pokiaľ hra zapas Slovensko, davaju to subežne na oboch kanaloch z dôvodov, ktore uviedol bob.
aljak63 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ja som myslel, že STV 1,2,3 sú chytateľné všade ... veď to je štátna televízia
Ryan Giggs Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Jednotka a Dvojka ano, Trojka ma 60-70% pokrytie. Chytiš ju len cez kablovku, satelit alebo DVB-T. Na normalnu antenu nie.
bobsapp Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ja som myslel, že STV 1,2,3 sú chytateľné všade ... veď to je štátna televíziaPresne. Ale čo môžeme čakať keď sú pri moci komanči :lol: Ale tak, miesto toho chytám Tv Nautik a podobné skvosty :)
tomassi Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 dnes STV3 21:50 MS v hokeji - Česko-Slovensko by som si rád pozrel peoplemetrové merania :lol:
tomassi Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 DNES od 2015 - SAT1 Šachťor Doneck - Werder Brémy myslím, že bude veľmo dobrý futbal ďalším dôvodom prečo pozerať je, že od budúceho roka tu je Európska liga UEFA kt. oproti doterajšiemu systému Pohára UEFA ohlasuje viaceré zmeny
Ryan Giggs Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Veru Nova sport sa zobudila. Kupila prava aj na Ligu Majstrov. od 18. augusta prenosy z LM aj tam.
tomassi Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 v Trojke sa asi už dooslavovalo a do vysielania zaradili zápasy EurópskejLigy 16:25MFK KE - ASR 20:40AJAX - SLOVAN takže útok na sveťák, 200m, si pozrieme live asi s cz komentárom
tomassi Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 ako väčšina som dnes zdevavý na záaps s CZE,ale taktiež ma zaujíma, či si Česi donesú vlastné kamery, ako tomu bolo minulú kvaldurozdiel bol totiž markantnýna CT2 obraz ako z BundesLigy a na STV ako z Bulharska, či Ruska s príchodom 3jky sa to zlepšilo, no z Teheľného poľ je stále rozmazaný obraz je to len zaostalou technikou STV alebo to môže byť aj uhlom, resp. stranou z kt. snímajú kamery, pretože zápasy LM vysielané J@Jkouboli z tej strany, z kt. snímala aj CT2 a obraz bol OK
Ryan Giggs Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Nemal som nikdy pocit, že by bol obraz na ČT2 lepši. Navyše STV nema zastaralu techniku, pri množstve prenosov, ktore vyrobi ani staru techniku mať nemôže. Skôr by som to pripisal tvojmu kablovemu operatorovi. Medzi kvalitou vysielania jednotlivych tv stanic u rôznych "kabloviek" je rôzna.
Sniper Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 STV môže ísť tak vysielať do Afganistanu, tam by možno uspeli. Prinášam 2-minútový záznam, ktorý som si nahral z ich webu. Divákom prinášajú fakt neopakovateľný zážitok, pozrite si ho celé až do konca. Pripomínam že mám optické pripojenie, s reálnou rýchlosťou 10 mbit/s up/down. Záznam je trochu menej kvalitný, nechcel som dávať na web hafo megabytov, ale stačí to. https://media.freespace.sk/temy/1172/stv_online_prenos.flv Neviem prečo im to tak lagovalo, chápem, že cez net to pozeralo veľa ľudí, ale u nich im zrejme slovo upgrade serverov ešte asi nikto doteraz nepreložil.
Ryan Giggs Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Na webe je to normalne. Nie je to len o STV. Skus pozerať akykoľvek streamovany zapas z ktorejkoľvek ligy.
Sniper Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Nomálne to nie je, lebo ten problém mám len na webe STV. Minule som sledoval zápas z anglickej ligy na nejakej zahraničnej stránke a všetko išlo plynule.
Recommended Posts