Sniper Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Markíza aj niekedy vysielala MS v hokeji? :lol: Akosi som to nepostrehol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 asi desať rokov dozaduto si ešte aj ja pamätám, že hargašová uvádzala tie súťaže v prestávkach alebo medzi zápasmi, či kedy to bolo eurosport náhodou euro nedáva? bo neviem, či budem mať v tt k iným prístup Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Markíza aj niekedy vysielala MS v hokeji? :lol: Akosi som to nepostrehol. Nooo veruze davali, teda ja si konkretne pamatam najma na MS 2000 v St.Petersburgu - a davali v podstate len slovenske zapasy, nic ine okrem toho... to nechapem naco si potom niekto kupuje prava, ked z ostatnych zapasov spravia akurat skratene zaznamy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 nechapem naco si potom niekto kupuje prava, ked z ostatnych zapasov spravia akurat skratene zaznamy :lol: V škole ste nemali ekonomiku? Markíza sa riadi trhom, (komerčná stanica :) ) :) Prečo by mali dať zápas dajme tomu švédska s nemeckom ked vyžšiu sledovanosť bude mať niejaká telenovela? Neviete v akom formáte bude vysielať STV3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 Všetko by malo by 16:9, teda HDnajprv 7 hodín denne a potom a to zatvoria, lebo to nebudú mať ako financovať :lol: +edita ešte som zabudol, že STV nebude kvôli ME dávať VC Kanady v PP, ale iba zo záznamu,takže RTL, resp. iné stanice to istia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Všetko by malo by 16:9, teda HDMy chceme byť vo všetkom prví alebo si vážne myslia že väčšina slovákov ma širokouhlé obrazovky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 náš káblová operátor to automaticky prepína, aby to bolo pozreteľnéteraz už aj STV2, lebo počas MS to robil iba na CT, DSF, .. teda na vsetkých okrem STV2a tí čo majú HDready, resp FullHD, podávajú oznámenia, že chcú prijímať 16:9 a myslím, že dosť TV prijímačov má funkciu prepínať si medzi týmito dvoma formátmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 a ešte som zabudol, že STV nebude kvôli ME dávať VC Kanady v PP, ale iba zo záznamu, takže RTL, resp. iné stanice to istia aaaaale sakra :) a prave Canada, takze ani na satelit to nebudem moct ist kukat ;) No tak jedine co mi ostava je RTL (aj s tymi ich blbymi komercnymi pauzami) :lol: a to kvoli takemu nudnemu zapasu ze Austria vs Croatia??? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Tento weekend je poriadne nabity sportovymi udalostami! Najhorsie na tom je ze niektore sa križuju!!! :lol: :) :) Hlavne v nedelu je to huste: 10:30 - 11:30 - GP2 (GP France) 13:00 - 14:00 - 125cc (GP Great Britain) 14:15 - 15:15 - 250cc (GP Great Britain) 14:00 - 16:00 - F1 (GP France) 16:00 - 17:00 - MotoGP (GP Great Britain) 19:30 - 21:30 - IndyCar (Iowa Corn Indy 250) 20:45 - 22:45 - EURO 2008 (Spain vs Italy) to teda bude nedela !!! skoda ze sa krizuju 250ky a F1 a vecer potom IndyCar a EURO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Tak podľa zostrihu na TA3 to bol veľmi rušny zapas. Neviem, či mam plakať, alebo sa smiať, ale najlepši zapas Petržky za posledne roky a oni ho neodvysielaju. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Tak dnes tu Zilinu asi vysielat nebudu... :lol: Dufam, ze postupi aspon ona. Som sa vcera usadil pred TV, reku pozriem zapas a... :) ...tam Lasica so Satinskym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Tak dnes tu Zilinu asi vysielat nebudu... :lol: Dufam, ze postupi aspon ona. Artmediu vraj nedavali preto, že vo Finsku im nemal kto vyrobiť signal (žiadna domaca TV ho udajne nevysielala). Horšie však je, že to vedeli už včera rano, ale divak sa to dozvedel až v čase zapasu. Žilinu vysielať nebudu, lebo štadion je v rekonštrukcii a preto STV vraj nema vytvorene podmienky na vyrobu signalu. Zaujimave, to iste tvrdili už pred 2 rokmi. Stv taktiež sľubovala bohatu futbalovu nadielku z Corgoňligy. Hrali sa už 2 kola, no zapas na obrazovke som nevidel ani jeden. WTF? Tak si urobte obraz o našej verejnopravnej televizii, ako sa sprava k divakom, z ktorych dani a poplatkov žije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Žilinu vysielať nebudu, lebo štadion je v rekonštrukcii a preto STV vraj nema vytvorene podmienky na vyrobu signalu. Zaujimave, to iste tvrdili už pred 2 rokmi. Stv taktiež sľubovala bohatu futbalovu nadielku z Corgoňligy. Hrali sa už 2 kola, no zapas na obrazovke som nevidel ani jeden. WTF? Aby som nalistoval stary sport, kde pisali, ktore zapasy z ligy maju davat... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 Žilinu vysielať nebudu, lebo štadion je v rekonštrukcii a preto STV vraj nema vytvorene podmienky na vyrobu signalu. Zaujimave, to iste tvrdili už pred 2 rokmi. Stv taktiež sľubovala bohatu futbalovu nadielku z Corgoňligy. Hrali sa už 2 kola, no zapas na obrazovke som nevidel ani jeden. WTF? fakt ako keby čakali na spustenie 3jky viem, že sú prázdniny, ale aspom odpískané mohli dávať Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Nehadam sa, je dosť možne, že to maju naplanovane na neskôr, ale nechapem, prečo nemohli vysielať ligu od začiatku?! Veď to popiera akukoľvek logiku, že doteraz nedavaju nič, a neskôr budu vysielať 2 zapasy z každeho kola. Čo za rozum toto vymyslel... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 No, ste to tu zmazali, ale predsa len to tu dam Stanovisko ku neuskutocnenemu priamemu prenosu v Ziline... http://www.profutbal.sk/clanok62631.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 27, 2008 Author Share Posted August 27, 2008 Kocúrkovo v Čechách, televízni diváci duel Slavia-Fiorentina neuvidia Český klub sa totiž rozhodol vysielacie práva predať talianskej spoločnosti, Česká televízia práva nezískala. Odvetu na štadióne v Edene tak uvidia len talianski diváci a tí, čo budú priamo na štadióne. a potom, že nie sme bratské národy :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 14, 2008 Author Share Posted September 14, 2008 v utorok začína CLa vyberať si skutočne máme z čoho utorok:TROJKAOlympique Marseille-FC LiverpoolČT2FC Chelsea - Girondins Bordeaux streda:DVOJKAManchester United - VillarealTROJKAJuventus Turino - Zenit PetrohradČT2Juventus Turín - Zenit PetrohradSAT1FC Bayern München - Steaua Bukurest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronja Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Štvrtok STV2 20.30Futbálek Aston Villa - MŠK Žilina Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Dneska ma zachránila STV (Dvojka). Nikde nedávajú Exibičný galaprogram ME krasokorčuľovania, len tu! Ďakujem Vám STV veľmi pekne. btw. neviete kde by som zohnal úvodnú znelku ME v krasokorčuľovaní 2009? :lol: Veľmi chytľavá melódia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 ČT 2 to davala tiež. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 O polnoci začína Superbowl pozerám cez http://www.atdhe.net/ americkému futbalu dávam poslednú šancu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Budem hnusny, zahrniem tu aj filmy so sportovou tematikou. Zacal sa nejaky film o dievcati, co hrava volejbal. Dievcensku ligu do 18 rokov. No a prave prisla o otca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 To si teda riadne hnusny. Taka kravina, škoda elektriny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 No ja viem, ty si narocny divak... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts