starsi Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dokážem sa rozprávať s každým kto to dokáže so mnou. Bohužial nehovoril som o tom s rodičmi. Na druhej strane sa ale moje deti o tom so mnou ani nechcú baviť. Ten začiatok keď boli malé sme nezachytili neviem prečo, vždy sa nám zdalo, že je na to čas a oni ani nenaznačili, že by potrebovali na túto tému pokecať, a teraz keď už majú viac ako štvrťstoročie života za sebou nemajú potrebu s nami o tom pokecať a mám taký dojem že sa aj vyhýbajú takejto téme.
Bijou Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 s jednou - dvomi kamoškami, s priatelom bez problémov, taktiež mi to nerobí problém na nete, kde ma nikto moc důverne nepozná
game Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 neveľmiotvorene asi s nikým... ani s tým, s kým by som skutočne malaja vypočujem, nerobí mi to problém, ja nerozprávam, alebo minimálne.
Cactales Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Bez zábran iba s jedným, možno s dvoma ľuďmi.
Proteus Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Kedže som single, tak jedine s naj kamošom. Nie je to téma, ktorú by som rozoberal medzi viacerými.
pralinka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 s kamaratmi/kamaratkami (ale nie so vsetkymi rozoberam take temy :-) ) aaaa s priatelom :lol:
nutrinka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 v podstate s kýmkoľvek, ale toto s legom je svätá pravda :lol:
doll Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 uvedomujem si ze mi to problem nerobi, bavit sa s kymkolvek... :lol: je to debata no. one ..... ked mna to tak bavi :) :)
Klingonka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ja sa o sexe nebavím s nikým. Mám kamarátku ale ona je taká slušáčka, tak ju tým nezaťažujem.Keby som mala priatela tak by som sa sním dokázala o tom baviť bez problémov.A s našimi nikdy ani som sa nepokúšala. Strašne sú konzervatívni a zdajú sa mi moc prísni.
doll Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Klingonka to je iba vekom...este si mladucke, slusne... neboj, pridu aj lepsie casy :lol: a co sa tyka rodicov...no tak s otcom vobec, ale mamca uz vie co patri k mojim hobby :)
pralinka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dollphi, ak je profil kling. pravdivy, si od nej mladsia... :lol: :-)))
doll Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 smankote...preco som si myslela ze ma 14rokov??? :lol: ups...ja sa ospravedlnujem :) :) no dik pral, tos sme se pobavili ;)
Sniper Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Klingonka to je iba vekom...este si mladucke, slusne... neboj, pridu aj lepsie casy :lol:Doll keďže viem koľko má Klingonka rokov tvôj príspevok teraz vyzerá ako od nejakej 60. ročnej milej pani :)
Klingonka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 A čím vám pripadám ako 14 ročná ??Tak to je somnou katastrofa !! Šak kukajte do tých profilov ! Nebudem každému extra vypisovať kolko mám rokov !
doll Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ja sa ospravedlnujem, ale vazne nie je v mojom zaujme kazdeho ocekovat kto, odkial, ako, kolko.... :lol: a netreba to brat klingolka tak vazne... vsetci si tu z toho utahuju, len ty sa tvaris ako ta najviac dotknuta... :) no boze, tak aj vsehoznala doll sa niekedy sekne :)
game Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 dobre, aspoň sa pozrieme navzájom na profily, ako vidieť, je na to dôvod. vraciame sa k téme.
littlewitch Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 o vlastnom sexualnom živote nevravím s nikým..vlastne s priatelom hej,ak chce niekto hovorit o tom svojom,v pohode vypocujem aj porozprávam sa v rámci diskrétnosti
Ryan Giggs Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 S hocikym, hocikedy, akokoľvek dlho a komplet o všetkom. Naposledy asi tak pred tyždňom s jednym fararom v krčme. Vedel toho nejak podozrivo veľa. :lol:
littlewitch Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Naposledy asi tak pred tyždňom s jednym fararom v krčme. Vedel toho nejak podozrivo veľa. :lol: :) možno ich také veci učia priamo v seminároch :) že ..."tak toto už pre vás není"
Aikaterine Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 mmm o sexe ako takom s kýmkoľvek (okrem rodičov)o svojom sexuálnom živote..no, úplne úplne bez zábran asi s nikým.ale nerobí mi problém počúvať a poradiť niekomu :lol:
Dusko123 Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Ja s kazdym... nemam problem o tom hovorit/pisat
Recommended Posts