smiley Posted March 11 Share Posted March 11 No ked myslis... Aj Rim mas severnejsie ako New York - je snad chladnejsi? Ludia osidlovali aj chladnejsie oblasti, nez 10 stupnov v lete. A tych uzasnych 10-15 stupnov v lete mas aj na tej uzasnej zelenej fotke Islandu z ftipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 11 Author Share Posted March 11 pred 5 hodinami, tyso napísal: ale je to severnejsie ako island. Nie je, reč je o južnom Grónsku, ktoré sa nachádza oveľa južnejšie ako Island a pred 1000 rokmi bolo zasiahnuté klimatickou anomáliou, ktorá umožnila Nórom zakladať kolónie. A keďže kolónie dokázali udržať niekoľko storočí, tak vtedajšie obdobie muselo byť dostatočne teplé na to, inak by južné pobrežie Grónska neosídľovali. Táto anomália sa týkala iba južných častí, zvyšok ostrova bol chladný a nemožný na zakladanie kolónií. Navyše, je jedno čo je severnejšie, zemepisná šírka nie je kľúčový faktor ovplyvňujúci teplotu, záleží od atmosférických a morských prúdov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 12 Author Share Posted March 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 7 Author Share Posted April 7 https://www.facebook.com/reel/1200593110658526?s=yWDuG2&fs=e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted April 8 Share Posted April 8 Dňa 10. 11. 2022 at 12:56, Sniper napísal: Alebo cigáni, ktorí si pre sociálky lietajú hore dole Kamoš tam lieta z Bratislavy, tak jeho prípad to nebude. Aby ste si nemysleli že "určite aj ten tomášov kamoš angličan" a mne bolo smiešne že boli sme na výlete v Budapešti a išla taká skupinka na Segwayi a jedna dievča spadla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted April 8 Share Posted April 8 Kec jar zavola. "Bľiži še jar, ocepľuje še, šicki vicahuju motorki, bicigľi. Ja vicahňem na sebe teplaki a idzem do zahradi!" .......................................... "Hutori še, že šmich je najľepši ľik na šicke choroti, aľe hnački je to jedno!" ......................................... Domaca pohoda. "Dze tak ucekaš?" "Domu, mušim navaric obid!" "A co žena ozdaľ chora?" "Ne, lačna!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 8 Author Share Posted May 8 https://www.facebook.com/reel/704042254747310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted May 23 Share Posted May 23 Že podľa mobilných operátorov je Devínska Nová Ves v rakúsku. Pred bránou do VW mi prišla SMS že vitajte v rakúsku. Hehe som sa smial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted May 23 Share Posted May 23 Čo je na tom smiešne? Rovnaké je to aj ked idem k rodičom, príde mi smska, že som v Maďarsku. Smiešne je skôr to, že ty máš najväčší problém s tým, že v tuneli Sitina nemáš internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 23 Author Share Posted May 23 pred hodinou, Tomáš napísal: Že podľa mobilných operátorov je Devínska Nová Ves v rakúsku. Pred bránou do VW mi prišla SMS že vitajte v rakúsku. Hehe som sa smial. Nie ty dement, len si náhodou chytil signál nejakého rakúskeho operátora. Pri hraniciach je to celkom bežné. Nechápem čo ti je na tom smiešne, ale nie je nič neobvyklé, keď vám mentálne retardovaným sú smiešne aj úplne bežné veci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smiley Posted July 1 Share Posted July 1 Mne SMSka vitajte v Rakusku prisla, ked som zabludil v lesoch pri Bratislave. No dobre, zabludil som, ale az tak velmi ze v Rakusku ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 2 Author Share Posted July 2 V dobe otvorených hraníc je to bežná vec. Ešte stále si spomínam na incident, ktorý na prvý pohľad mohol vyzerať ako akt nevyhlásenej vojny Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted August 25 Share Posted August 25 "Napuščala mi seba vaňu a na kuščok šedla gu počítaču na FB. Kec kolo mňe preplavali papuči, pochopila mi, že vaňa už pulna!" ...................................................... .................................................................... ........ "Je taka legenda, ze egzistuje baba, chtora pred tym jak otvori šifoner, zna co sebe obľeče." ...................................................... .................................................................... ........ "Po 20 rokoch manželstva bi ši še mal spravac gu žeňe jak na peršim rande. Navečerali me še a odviz mi ju domu gu švekrovcom!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted September 4 Share Posted September 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted September 7 Share Posted September 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted September 8 Share Posted September 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted September 11 Share Posted September 11 Opitaľi še 10 mamičkoch na maťerskej: "Co robice u voľnim čaše?" 7 ňerozumiľi čo še pitaju, 2 zaspaľi, 1 še išče furt šmeje... ................................................. "Vaša žena paradňe schudla!Jaku dijetu trimala?""Činsku.Tri tižňe jedla ľem poľivku z kurčeca.""Zos rezankami?""Ňe,z paľičkami." ............................................. Obdarena čaja idze po uľici a dzedko "škoda,že nemam o 20 roki meňej!""To bi ši ju nevidzel!""Čom?""Taki čas bi ši bul u roboce!" ............................................. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted September 13 Share Posted September 13 "Dakedi sebe večar pripadam jak magnetka. Ňe že bi som dakoho tak pricahoval, aľe furt mi naľepeni na chladňički!" ....................................... Na diskotekoj šepka Anča Ferimu do uška "scela bi mi znac jaki ši u posceľi." "Ta co jaki? Ta taki jak tu, ľem u pižame." Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted Wednesday at 07:08 AM Share Posted Wednesday at 07:08 AM "Mami, rozišli mi še zos frajirku." Mac "plastove dozi nam šicki vraciila?!" ........................................ "Kukaj chlope, jak še toti dzeci potapaju! Ja bi nevitrimala ani sekundu!" "To ci verim, bo pri tim muši buc gamba zavarta!" ...................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted Thursday at 05:18 AM Author Share Posted Thursday at 05:18 AM https://www.facebook.com/reel/921077812969924?s=yWDuG2&fs=e 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted yesterday at 09:45 AM Share Posted yesterday at 09:45 AM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Ženi, zapametajce sebe "ľem princezni stoja pred džveredlom cale hodzini, kraľovni vipatraju dobre takoj, jak viľežu z posceľi!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts