Skočiť na obsah

Čo vás rozosmialo?


Sniper

Odporúčané príspevky

Ucitelka, vynervovana so vsetkeho. Rano,ja som rad ked sa neprebudim, po druhej sa vratili aspon svietilo slnko = s detmi pooberali aspon jednu-dva jablone. Vecer studovala co je kompozicia - asi detom chce dat kreslit jablko, vazu s kvetmi ci co. Dobre nech uci zemepis ,dejepis ale vytvarnu vychovu? Ona ma aj technicke prace ale v tom je na zenu dobra.

AKo to ma ucit zajtra deviatakov. CO tam nedaju na tie hodiny ucitelku co uci moje deti v sukromnej maliarskej skole. Inak je isto aj ludova skola umenia,aj neviem ci tam este maluju.

Nedaju lebo nemaju zaujem asi ani jedna ani druha strana a nema to vyznam. A potom naco tie predmety na skole su? Na hovno vytvarna, telocvik, hudobna .. nechcem pokracovat, ked chces na kruzku.Samozrejme mimo skoly. Spytal som sa deti ci vedia co je kompozicia - 8 rokov chodia na vytvarnu/ten kruzok,sukromny co si scasti platim/ a nevedia. A zajtra to ma naucit moja zena 9viatakov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V izbe mám šero, na stene mapu Európy, v tom šere nie je moc dobre vidieť, pozerám na mapu, vidím tam nejaký fľak, hovorím si, boha to čo chrobáka sedí na tej mape, pozriem lepšie a to je Londýn :zubiska:

  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Bolo to asi pred dvoma tyzdnami a nasa fena sa hara. Bolo to medzi mojou zenou a jej starou koleginou z inej roboty(pred 7rokmi spolu robili). Co si snou nevola. Jej zavolal, on hned po zdvihnuti, mi nehovor ze tam mas mojho psa(ci je tam ten pes), zena ze hej. Ze ho uz tri hodiny hlada a naposledy ho vraj videli v Dlhej luke cca 5km,ze sa vracia.  Ako mne smiesne prislo natom = ja neviem mozno sa bavia aj kazdy tyzden,ale kludne aj nie, ale ze hned vedela kvoli comu jej moja zena prezvana ,pes bol za plotom spokojny.

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes v potravinach pri pokladni, pán cca 75, pred nim pani cca 70....

Pani:"Netlačte sa na mňa" 

Pan: "Už na to nemáte roky, aby som sa na Vas tlacil." 

Pani :" Chodte trochu ďalej!"

Pan:" Čo vas omaciavam? 

a potom obaja, šuchajuc nohami odišli... skratka, sexualne harašenie po zaručnej dobe. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov