Skočiť na obsah

Čo vás rozosmialo?


Sniper

Odporúčané príspevky

smejem sa sama na sebe :D

 

ja hlupa hus, boli sme svedkami uz mnoho krat ze je zbytocne sa zapajat do debat, kde je aj xeno, lebo vzdy to skonci rovnako :)

a nie, ja som sa nepoucila z toho mnozstva prikladov, situacii, ... a musela som sa znova pustit do debaty s nim, podcenila som situaciu, nezapamatala som si vsetky nazvy dokumentov ktore som videla, citacie odbornikov ktore som pocula .. nestaci mi zial iba napisat dozvedene, musim to aj podlozit

 

a vlastne...aj keby podlozim, obvini ma ze pocuvam konspiratorov a alarmistov :D :D :D :D :D :D

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

... podegustoval som a myslím, že pečivo bude na sviatky hodné

 

Musela som sa zasmiat ... "podegustoval som" ...

... úplne si viem predstaviť, ako chrústa manželka klepla po prstoch s výčitkou ...

necháš to už konečne, nech aj na sviatky niečo ostane! :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

:) bez zdroja, poslal jeden fórumák :

 

Vynález

 

Včera na tiskové konferenci představil Calvin Rickson, inženýr a výzkumník z

Oxfordské University, svůj nejnovější vynález: Calvin navrhl podprsenku, ktera

zamezuje, aby se ženská prsa houpala ze strany na stranu nebo nahoru a dolů a

dokonce zamezí, aby byly bradavky vidět skrz blůzu, když se ochladí.

Po tiskové konferenci ho přítomní muži pozvali na dvůr a rozbili mu držku.

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ďalším tradičným, najmä jesenným, pokrmom Rómov je ježko (Maď. Kérmigyéretvár, Pol. Kaktus Pochodowy, lat. Jesus Crist Pichlae). Príprava je jednoduchá: na poli nájdeme a odcudzíme ježka. Keď sa stočí do klbka, opatrne ho vezmeme (najlepšie do handry aby sme sa nepopichali) a dôkladne obalíme hrubou a súvislou vrstvou blata. Stačí aj to čo nájdeme na najbližšom oranisku. Dávame pritom pozor aby sa nerozmotal a aby na blízku neboli ochranci zvieracích práv. Takto obaleného ježka vložíme do vopred pripravenej pahreby a zahrabeme žeravým popolom, podobne ako zemiaky "na trampský spôsob." Navrchu ho obložíme plochými kameňmi, prípadne ešte zaťažíme tehlou, keby sa chcel vyhrabať. Po hodine až hodine a pol ho vyberieme a vidíme že vrstva blata ide poľahky odlúpnuť dole aj pichliačmi a kožkou. Podávame so zemiakmi, najlepšie z rovnakej pahreby.

:D
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Smejem sa sama nad sebou :D

Keby mi niekto niekedy povedal, že pobežím do pivnice, aby som mobilom odfotila niekoľko desaťročí vyšívaný obraz , zo skrine že vyberiem tie najstaršie svetre z našich malých deťúreniec, (dnes už dospelákov) a že fotografie postnem na nejaké forum, tak by som sa asi spýtala, či mu náhodou nie šiši.-)))

Život je nevyspytateľný. :smile2:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Muž a žena pozerajú zápas v boxe. Len začalo prvé kolo a po chvíli jeden boxer knokautuje svojho súpera je koniec. Muž otrávene povie: "To je nuda, človek sa celý týždeň teší a po minúte je koniec." Žena na neho pozrie a odmerane povie: "Tak už vieš, ako sa cítim?"

 

:zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aj majster tesár sa občas "utne" :hmmm:

 

Francúzska ministerka zdravotníctva Nora Berrová si vyslúžila posmech za radu, ktorú napísala na svojom blogu, že bezdomovci by v týchto krutých mrazoch nemali vychádzať von. Politička sa teraz na Twitteri snaží napraviť svoju poškodenú povesť.

 

Ministerka napísala cez víkend v blogu, že batoľatá, starí a chorí ľudia a bezdomovci sú v extrémnom mrazivom počasí, aké vládne v Európe, obzvlášť ohrození, preto by nemali "vychádzať von".

Jej rada vyvolala na sociálnej internetovej sieti Twitter vlnu kritických aj zosmiešňujúcich reakcií. Médiá takisto priniesli správy, že ministerka radí, aby bezdomovci radšej zostali doma. Berrová sa potom snažila napraviť svoju poškodenú povesť prostredníctvom odkazu, ktorý presmerovával čitateľov na aktualizovaný blog a v ňom sa už zmienka o bezdomovcoch nenachádzala. "Sú veci, ktoré nakoniec vypália poriadne ironicky," uviedla na Twitteri.

 

Čítajte viac: http://www.ta3.com/c...stali-doma.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov