Skočiť na obsah

Nakupovanie cez internet, eBay


bad_guy

Odporúčané príspevky

V tom to neni. Ja som na 100% objednával GTA5 na PS4 a oni poslali na Xbox. To oni nerozumeli. Ja som vedel čo objednávam. Pri tom mobile som vedel že objednávam čiernomodré prevedenie a poslali čiernooranžové. A kábel som si objednal cinch samec a poslali cinch samicu. A to nie ja som zle naklikal. Určite som mal to čo som chcel nakliknuté.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Poslali to, čo bolo zadané v objednávke. Keď si taký blbý, že nevieš aký je rozdiel medzi PS4 a Xbox a nerozoznáš oranžovú od modrej, tak si to odbicygluj do predajne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Ja som mal pravdu! Uznali reklamáciu a poslali na PS4. Ale eshop si ma ajtak nezískal lebo ak by som si to odbicykloval do Trnavy tak nemusel byť ten cirkus okolo toho. Pre mňa je jednoduchšie niečo kúpiť a hneď používať ako neustále riešiť reklamácie aby som sa konečne dopracoval k tomu čo zháňam. Ja som fanúšik kamenných predajní a nič ma nepresvedčí o opaku. Toto sa proteusovi bude páčiť: Kedysi (ešte mladší a chudší) som týždenne absolvoval aj 2-3 cesty z Galanty do Ružinova na bicykli aby som si hru na playstation mohol priamo kúpiť a nie objednať. Obchod mal len jednu predajňu v Ružinove a inák fungovali ako eshop pre celé slovensko. Ja som si to radšej odbicykoval a hneď som si aj zašportoval, aj pre zdravie som urobil, aj som ušetril na kuriérovi, a tým aj uhlíkovú stopu znížil. A teraz robím tak že väčšinou sú tie siete že Planeo, Datart, a napríklad chcel som nejaký lacný tlačidlový mobil, ale mali ho len v jednej predajni niekde na opačnom konci slovenska tak sa dalo že buď využiť ich eshop alebo že si to dať premiestniť do inej predajne. Tak ja mám najbližššie veľké mesto Trnavu tak si vždy dám veci preniesť na trnavskú pobočku a potom na bicykli idem pre to.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale toto sú len alibistické kecy, lebo ty nevieš objednávať cez internet. Nechápeš tomu ako to funguje a preto si objednávaš blbosti, ktoré potom reklamuješ. Preto aby si zakryl aký si neschopný, sa radšej odbicykluješ do najbližšej predajne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Rada nakupujem v pohodlí domova, zatiaľ mám dobré skúsenosti s nákupom cez internet. Nedávno som objednávala letné tričká, manželovi, mne, vnučke rôzne oblečenie, set keramických tanierov, kozmetiku, všeličo, čo by sme šli nakupovať po obchodoch a nemusíme. Samozrejme napr. oblek manželovi alebo plesové šaty, to by som určite neobjednávala cez internet. Treba vyskúšať, aby všetko perfektne sedelo. Naposledy  letné vsuvky a tiež tenisky, vhodné aj do dažďa. Spokojnosť.   

o.jpg

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov