Skočiť na obsah

Nakupovanie cez internet, eBay


bad_guy

Odporúčané príspevky

Povazujete nakupovanie cez internet za bezpečné? ..................... Áno

Cez internet nakupujete ....................... Často, najmä elektroniku.

 

Nakupujem cez net kvôli cene, no najmä kvôli pristupu k zakaznikovy, ktory je (v e-shopoch, ktore som využil) na omnoho vyššej urovni ako vo väčšine kamennych predajni. Nehovoriac o tom, že veľa predavačov v kamennych obchodoch nema o elektronike šajnu (nevedia poradiť, alebo radia bludy).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

..veľa predavačov v kamennych obchodoch nema o elektronike šajnu (nevedia poradiť, alebo radia bludy).

toto poznám z vlastnej skúsenosti, už viackrát som v predajni Nay natrafil na ľudí, ktorí mi nevedeli poskytnúť poriadnu informáciu o sortimente. zrejme za to môže vysoká fluktuácia personálu, pomerne často sa tam objavujú noví predajcovia.

 

(hovorím konkrétne o predajni Nay v Malackách)

 

pri nákupe cez internet som vždy našiel všetky potrebné informácie o výrobku, ktorý som kupoval, priamo na stránke e-shopu.

 

---

 

edit: doplním svoje hlasovanie.

 

Povazujete nakupovanie cez internet za bezpečné?

- Áno, napriek tomu však vždy robím pokusný, menší nákup pri prvej objednávke z každého e-shopu, ktorý nepoznám.

 

Cez internet nakupujete

- Občas, príležitostne

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zatial som objednával z netu Plniace perá a jedno guličkové. Všetko z Japonska. No, objednával to kamoš z Čiech. Ja som mu poslal peniaze a on to objednal od dodávateľa, keďže už spolu dlhšie obchodujú. Musím povedať, že rýchlosť je skvelá. Za tri dni boli balíčky v Bratislave. Pravdaže tu som na to čakal dalšie tri dni. Slovenská pošta je fakt super. Šlo to z Japonska špeciálnou službou, ktorá zabezpečuje, že balíček ti v dodacej krajine dodá poštový kuriér. Pravdaže nezanechali v poštovej schránke žiadny odkaz, nič. Musel som za tým pátrať. Nakoniec som však svoj balíček dostal.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

ja nakupujem najcastejsie cez Metalshop, ale odkedy mam hypoteku, tieto nakupy su skor ze raz do roka. ale nemala som nijaky problem,este aj v pripade reklamacie to prebehlo hladko a rychlo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nakupujem, stále viac. stále nie priveľa, cez net objednávam čosi jeden dvakrát do roka z neckermanna, z martinusu, jeden dvakrát niečo iné, sáčky do špeciálneho vysavača, drobnosti zvyčajne, naposledy neocube.

zatiaľ s tým problém nebol

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja tiez nakupujem cez net furt cosi. Eroticku bielizen, tricka, knihy, kabelky, ziadny problem s dodanim,rychlo a tisice mailov,ze mozem sledovat,co sa deje s objednavkou :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Knihy už skoro vôbec, nejaké mp3 z beatportu, občas niečo do PC, chcela by som aj nejaké oblečenie (na mňa je skoro všetko dobré) ale nepoznám dobré stránky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Oblecenie nakupujem v Ottovi,zvacsa :lol:,tiez na mna sedi,aj ked som trochu plnsia postava,ale uz su to roky,a som spokojna,kedysi som objednavala z Quelle,ale to uz je ende,tak ostal Otto...niektori si pochvaluju aj bonprix,ci ako sa to vola :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game,odtial som este nic nemala,asi niekedy skusim,a este som zabudla metalshop,tiez spokojnost,velmi kvalitne tricka,ale to uz je trochu specifickejsi obchodik :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

quelle sa mi občas zdal taký až bazárový, aj katalógy mali také príliš vyumelkované, neckermann má príjemnejšie materiály, katalógy prirodzené, proste sa mi páčil viac

raz som čosi objednala, alebo dvakrát ? z quelle, na obrázku nažehlené, načinčané, prišlo to a bol to horor, krčivé, kúsavý materiál, modelka to mala stopro vzadu pošpendlené, proste niečo úplne iné ... boli to tuším šaty, a kolegyňa si ich objednala tiež, obe sme ich nemali na sebe ani raz, to nebolo na nosenie.

neckermanna objednám, ožehlím založenie, niekedy ani to netreba, a nosím

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ano, skrachovali, a akosi sa tomu nečudujem. skutočne.

mám pocit, že stagnovali už pekne dlhý čas, to nespôsobila len kríza

 

neprajem to neckermannovi, lebo je skutočne lepší. dúfam, že prežijú.

nástupca - alebo kupec quelle v našich krajinách Halens je vraj dobrý, nevidela som ešte katalóg, kamarátka ho má, a len nad ním vzdychá.

no neviem, uvidíme.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja cez internet nakupujem asi tak, ze do jedneho obchodu zavolam (niekedy som pisal maily, preto pisem do tejto temy), ci to mozu zohnat a oni mi spravidla o rok zavolaju, ze to zohnali. Mam takym sposobom kupenych par desiatok cd. Niekedy mam pri spatnom telefonate problem spomenut si, ci som to vobec chcel a niekedy aj co to vlastne je...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

Nakupovanie cez internet vyuzivam, uz niekolko rokov...

 

Je to velmi pohodlny sposob /ako inak / a tiez bezpecny/ aspon tam, kde som zatial nakupovala ja / a v neposlendom rade cenovo vyhodnejsi.

 

Zacala som nakupom knih, postupne to preslo aj do roviny e-bay, kde som najprv mala pochybnosti, ako presne to bude fungovat, no teraz si to nemozem vynachvalit- mam uz odskusanych viacero "store" a som ich pravidelny nakupujuci, pokial ide o urcite druhy tovaru...

 

Takze moja odpoved. Ano a pomerne casto.

 

Skoda len je, ze napriklad francuzske internetove obchody dorucuju zasielky len v ramci svojho uzemia / su si zrejme sebestacni aj bez nas:) /. Takze z tejto lokality uspokojim svoje "chutky" len pekne poctivym osobnym nakupom :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

dik,

ale práve tieto ohlasy som čítal, tak sa pýtam viac

aby som vedel ako dlho budem asi čakať, resp.s akým poštovným počítať,

bo už som z ČR objednával a poštovné v tom prípade bolo opätovne navyšované

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Povazujete nakupovanie cez internet za bezpečné? ..................... Áno :) potvrdzujem to na základe z mojej vlastnej skúsenosti

Cez internet nakupujete ....................... pomerne často a zatiaľ nakupovanie cez internet môžem vrelo odporúčať. Nákup je jednoduchý, lacnejší, rýchlejší a pohodlnejší. Dúfam, že sa nesklamem ani v budúcnosti.

Objednávam rôzne potrebné veci. Najčastejšie sú to: vstupenky na koncerty , do kina, divadla... minule pred týždňom to bol TV stolík a svietidlo do interiéru .

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Ja uz inak ako cez net nenakupujem vobec. Samozrejme neratam nakup potravin, drogerie a podobnych drobnosti ktore clovek obcas potrebuje. Elektro, veci k pc, obuv, odevy, knihy... vsetko cez net.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov