Skočiť na obsah

Hammer of Light


Sniper

Odporúčané príspevky

O osude Neo Terran Front sa tu popísalo dosť, ale zaujímalo niekoho ako dopadlo Hammer of Light (HoL)?

Obrázok

Už v CFS sa na konci kampane hovorilo že stratili vlajkovú loď HLD Anvil, v podstate prežil len HLD Prophecy (ktorý bude zničený v AW-Aftermath 2006 :lol: ), v Silent Threat sa objavilo len niekoľko bombardérov a loď HLD Ptah (ktorú ak ste makali mali ste šancu zničiť), v FS2 sa iba nachádza iba multi-kampaň Operation Templar, kde boli rozdrvené posledné zvyšky HoL. Ale v popise rás sa hovorí aj o tom, že HoL sa po porážke Shivanov rozdelili, časť spáchala rituálnu samovraždu, časť sa uchýlila k terorizmu a zvyšok sa niekde ukryl. Kam?
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 9
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    4

  • Ignatius

    2

  • Kulich1

    2

  • Polaris

    1

Top prispievatelia v tejto téme

Co kdyz jsou to prevleceni shivani :lol: ?

 

Ne , muj nazor je takovej ze se bud se z nich staly kocovnici skryvajici se pred jednotkami GTVA a nebo se vydali hledat Shivany drive nez Bosch.. A dale se tu naskyta moznost ze se nekde zasili a cekaji a buduji si sve imperium ..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No najlepšie by sa budovalo priamo pod nosom GTVA, čiža boli by veľmi dobre ukrytí niekde veľmi blízko a pomaly, postupne robili prípravy, aby v príhodný čas vystúpili z utajenia a prešli do útoku... Ktovie ako to je :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No jo , to me privedlo na myslenku pomale inflitrace Vasudanske strany GTVA a nasledne prevzeti kontroly a zacatek The Great War II

 

Updated:

 

Uj uj , to se me nelibi , prave jsem dohral prvni kampan a jen jsem nakoukl do silent threat a uz se mee to prestava libit :lol:.. Nevim co je v pribehu dal , ani me to nerikejte , ale je to dost nemoralni.. Kdepak je bratrstvi z konce Great War

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vo FreeSpace 2 sa môžeš dozvedieť, že po skončení Great War sa GTA rozpadla na niekoľko menších aliancií, preto ten chaos v Silent Threat. A Hammer of Light sa tam len občas objavilo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No, a práve takéto rozdrobenie bolo príhodné pre zvyšky Hammer of Light, aby mohli hľadať vhodný úkryt pre seba a usadiť sa v ňom... Aliancia mala problémy sama so sebou a to by bolo chybou z ich strany nevyužiť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Hammer of Light by ma zaujimala az vtedy, keby sa podielali na niektorych kampaniach v FS2 :) Tymto padom su pre mna HoL uuuplne zbytocnou temou, pretoze sa rozpadli a hotovo...zistili, ze urobili kravinu a zduchlo par jedincov prec na samotku a tak :lol: Predsalen Vasudani su loajalny a ked niecomu verili a nebolo to tak, tak proste im nic ine nezostavalo....kazdopadne HoL su history........Je pravda, ze operovali aj po Great War, ale kto vedel vtedy, ze ci zem je alebo nie hmmm? Tymto padom mi to dava taku myslienku, ze ked ubudalo Shivanov, tak to bolo asik jasne potom :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 8 mesiacmi...

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov