Skočiť na obsah

NajNepríjemnejšia pieseň, klip a hanobenie hudobnej produkcie


tomassi

Odporúčané príspevky

  • Pred 5 mesiacmi...

co vravite na najnovsiu aferu Elanu 

 

https://www.youtube.com/watch?v=xUBRjua1XJI

 

ja vcelku suhlasim so Zlym Zajom

 

https://www.youtube.com/watch?v=LkjcTv-C4FY

 

podla mna posledny album Elanu, ktory sa dal pocuvat bola Hodina slovenciny tusim z roku 1988..potom to islo uz len  z kopca a teraz uz naozaj prerazili dno..

 

moja babka hovorila, ze ludia na starobu skor osprosteju jak zmudreju...ta tak

 

 

hm..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

čo sa týka Elánu, súhlasila som tu už niekoľkokrát, a súhlasím aj teraz.
zakrneli pred 30 rokmi, frontmanovi aj mozog, tlapoce v rozhovoroch s novinármi blbosti a nejaká hudba je mu u....

mimochodom, to povedal úplne jasne... kedysi pred rokom, dvomi, tak nejako, boli na chart show u Adely, a mrkla som ta, keď som začula, o čom je reč... plný sál mladých divákov, ktorí tú ich starú hudbu stále môžu, adela nadšená, spýtala sa ho tuším na to, aké pocity to v Rážovi vyvoláva, že ich hudbu pozná takto aj ďalšia generácia a Ráž na to so šarmom sebe vlastným zadrel, že jemu je to jedno, jeho tá pesnička už dlho nesmierne nudí.

toľko k Elánu a lídrovi. nikdy som ich nemusela priveľmi, ani keď boli na vrchole, nikdy som cielene nepočúvala Elán, len náhodou v rádiu, kamoška, ktorá mala všetky platne, ma išla zožrať, ale bolo mi to jedno. a teraz sú mi ukradnutí úplne. nemajú čo ponúknuť. ani v rozhovoroch, ani v hudbe.
nedávno dával Ráž rozhovory v šnúre, bolo to nejaké promo či čo, ale stačilo z neho. chceli byť aktuálni a nápad sa ponúkal sám? nezaujímajú ma.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 6 mesiacmi...

teda nič proti Duchoňovi, aj keď to nie je práve môj šialok kávy, ale keď už tretíkrát počujem z obecného rozhlasu "V Dolinááááách" tak mám pocit že sa mi zväčšuje hlava :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Slovenskú hudbu si vypočujem len vďaka rozhlasu, keď ráno pri raňajkách čakám na správy. Väčšinou ale musím rádio vypnúť, lebo tá hudba sa nedá počúvať. Obyčajne preto správy zmeškám, ale o veľa aj tak neprídem. Chápem, že príčinou mojej averzie môže byť generačný problém. Ani mojich rodičov neoslovoval Led Zeppelin, Janis Joplin, alebo Deep Purple. Ťažiskom rockovej hudby nebol vždy text. Jimi Hendrix toho textu veľa nemal. Jeho hudba to ale vynahradila, podobne Carlos Santana. Ale nebolo to pravidlo. Bob Dylan dostal Nobelovú cenu za texty a pritom som jeho hudbu počúval, aj keď som textu ešte nerozumel. Queen mali dobrú hudbu aj texty.

Nariadenie vlády, že rozhlas musí odvysielať 30% súčasnej slovenskej hudby dáva šancu zaznieť interpretom, ktorých hudba zaostáva za textom a text za hudbou.  Neviem či v tak malej krajine, akou je Slovensko, má toto nariadenie vlády zmysel. Radšej by som interpretom takejto hudby pridelil nejaké granty z kultúrneho fondu, aby hľadali inšpiráciu v umeleckej tvorivosti, ktorej produkty sú na dobrovoľnom rozhodnutí konzumenta. To, čo robí rozhlas je niečo, ako charita. V charite si kúpiš aj to, čo sa ti to nepáči, keď tým podporíš handicapovaných autorov "umeleckého diela". 

  • Díky! 1
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov