Jump to content

Recommended Posts

Posted

Paris Hilton!!!

To je jaký nákazlivý grc :lol:

Posted

Paris Hilton? Niekto ju chytil za pizdu, ona zjačala a každý si myslí že vie spievať? :lol:

Posted

Mne lezie fantasticky na nervy Justin Timberlake.... naozaj nechápem na základe čoho ho pasovali za speváka. :lol:

Keď pustia v rádiu jeho SexyBack, do dvoch sekúnd ma šialene rozbolí hlava. :)

Posted

neznasam nejaky turecky song od mojho tureckeho kolegu...ked to zacne spievat "i am sorry .... " uplne vybuchnem :lol:

• 1 month later...
Posted

Lucka Vondráčková - Vítr :lol:

Upchatý vysávač je lepší.

• 2 weeks later...
Posted

Cely hip-hop a rap :lol: a celkovo temer vsetky nove veci, co teraz hraju....no grc...par vynimiek sa najde...a ani na tu si neviem spomenut :)

Posted

Budem kruty a budem generalizovat, ale drviva vacsina toho, co sa prezentuje ako rap a hip-hop!

• 3 weeks later...
Posted

A poprosím toho, kto napísal napísal na Tokio Hotel že :

"chlapci nezavidte im :lol: :)

to aj vy by ste chceli aby 15ky po vas saleli??? :) "

nech neuráža prosím 15-ky...... dakujem ;)

Posted

momentalne Wham - Last Christmas.... na kazdej stanici, kazdych 15 minut raz to ide :lol:

Dudojenka>ty ich nebodaj pocuvas? :)

Posted

Nie, ja ich práveže nenávidím a je to pre mňa urážajúce ak niekto povie že 15-ky po nich šalia.....lebo po nich nešaliem :lol:

Posted

No hej, len sa to tazko vyvracia, ked vidis tie davy 15> dievcat ako za nimi saleju :lol: ber to tak, ze mozno si svetla vynimka :)

Posted

hocičo od westlife, ešteže hudobnú stanicu zapnem iba v časoch najväčšej núdze

Posted

keby mi zahrajú Britney, tak aj vstanem z mŕtvych a toho naničhodníka čo by to pustil osobne zaškrtím! :lol:

Posted

Put your hands up for Detroit :lol:

- bracho mi vravel, že v Británii to ide každú chvíľu

Posted

Ajk

mne sa zdá, že majú 11-14..... v škole mám takých rpíkladov veľmi veľa ked chodia s tričkami : I love Bill....a na MusicBoxe ak ste si všimli ten MatchBox, alebo čo to je, tak sú tam mená ako : Jana a Bill - 14 %, Mirka a Tom - 93 %

Posted

na Britney mi nesahajte :lol:

k antiTokioHotel aliancii sa pripajam, kripli totalni su to...

Posted

Black Eyed Peas - My Hump

nenavidim to!!

FUJ HUMUS

Posted

v poslednej dobe mi lezu na nervy tie spevacky co opustili skupiny a hraju velmi infantilne pesnicky s klipmi... Vid Gwen Stefani alebo Fergie.... No Doubt bola relativne dobra skupina

Posted

No Doubt bola dobra skupina ked vydali prvy album, potom to s nimi slo uz tazko dole vodou

Posted

nahodou my hump sa mi paci, dobre rozmaznanym hlasom to tam spieva a dobry text to ma :lol:

Posted

FUJ jak sa ti to moze pacit,

HUMUS HUMUS HUMUS

ZAKAZAL BY SOM TO

POSRATY SPINAVY ODPAD, TO SI ANI NEZASLUZI BYT NAZYVANE HUDBOU

Posted

skus byt konkretnejsi, co je na tom humus??