Jump to content

Recommended Posts

Posted

No jasné, Lunetic, to je shit. A ešte Maduar, MC Derrick A Barbara. Nebyť ich, nič by sa asi nestalo. Vlastne každá sračka podobného razenia je pre mňa nepočúvateľná.

Posted

A čo hovoríte na Kontrafakt - Ivan T. z Prešova?

Posted

Všetky rap, hip-hop kraviny... texty tipu Ooooh, baby, I love you, I need yopu... oooh, baby :lol:

Uvzdychané baby :)

Proste hnus

Posted

No rap ako rap. Napr. taký Puff Diddy feat. 50 Cent - Victory 2004 je dobrá vecička.

Posted

"Volal mi tvoj gitarista a basista,

vraveli, že si bhývhalý fhašhistha"... :lol:

koniec... ako Ivan T. toho urcite spravil viac pre slovensku hudbu

Posted

"Volal mi tvoj gitarista a basista,

vraveli, že si bhývhalí fhašhistha"... :) ;) :lol: :) haluz

btw ivan t je super ;)

(myslim tasler nie piesen)

Posted

A čo hovoríte na Kontrafakt - Ivan T. z Prešova?

to je nižšie ako suterén

niekde som čítala, že Kontrafakt môžete buď milovať absolútne, alebo nenávidieť absolútne ...

je mi to jedno ...

ale touto "skladbou" to prehnali

Posted

myslim ze Tasler by mal toho negra najprv ist poriadne nakopat do riti a potom ho zazalovat za nactiutrhacstvo.

Posted

No dobre ale z Prešova môže byť viacero Ivanov T. Na toto by sa určite odvolávali keby ich chcel zažalovať.

Posted

podla obsahu pesnicky a istych faktov v nej spomenutych sa da dotycny pomerne lahko identifikovat.

Posted

Pesničku som nepočul, len som čítal jej slová v linku, ktorý raz dal Axel.

Je to úplna spodina, bahno. V Kontrafakte by si už mali prestať otvárať hubu, lebo to, čo odtiaľ vyjde, nehorázne smrdí.

Posted

Neznasam slovensky rap. Len sem tam sa najdu niektore co si rada vypocujem. Fakt len zriedka. Minule leto som nemohla ani pocut tu blbu pesnicku od Greta a mantinels nieco ze "ja som zviera ty si zviera..." uplne odveci. Aj toto leto mam daco co neznasam ale si nejako neviem spomenut teraz :lol: Ta moja pamat...

Posted

Riadny shit bola aj pesnička, v ktorej sa spieva "I´m a Barbie girl, in a Barbie world", myslím že od Aqua, či niečo podobné, proste humus :lol:

Posted

Nj a z tych starsich ma este napadla " Im blue daa di dam daam da da di dam" :lol: Hroza.

Posted

neeeeee.... Eiffel 65 je dost v poho :lol: :) :)

Posted

Incinerator - tato skladba je nepredstavitelny brak

Posted

alebo minule som z dakade pocul nejaku mojsejovu piesen ze utop ma rychlo ci co... :lol:

Posted

:lol: ;) že utop ma rýchlo či čo ;) :)

Ale jo, je to dobrý humus.

Ja neznášam vyryhanú Rihanu :)

Posted

vyryhanu :lol: :)

rihana je super

ta zavist je hnusna vec :) ;)

Posted

neznášam pesnicku Si kočka od Elánu..fujtajbl vrazdila by som..a ešte tu hovadinu Gasolina..ci tak nejako..blééé :lol: :)

• 3 weeks later...
Posted

Najneprijemnejsie su pre mna vsetky texty od velkeho kosickeho basnika Igora Timka. :)

:) ;) ;) ;) ja ked ho pocujem tak uplne ze vazne z toho nemozem....ja neviem akym sposobom tie texty vymysla ale jednoznacne sa mu dost "dari" :lol:
Posted

Minule som si stahla traaapny mix

ze DJ foxmind ft. Pusycatdolls - Beep :lol: strasneee

Posted

Ja pre zmenu naozaj nemusim tie veci typu: bum, bum stale dookola, sem-tam nejake dve vety a to aso tak 10 min v kuse. :lol:

A este by som vrazdila, ked pocujem pesnicku Hallo Dolly - to z toho muzikalu :)