Jump to content

NajNepríjemnejšia pieseň, klip a hanobenie hudobnej produkcie

tomassi

Recommended Posts

Pri ako songu myslíte, že zošalite
no nie od úžasu, ale od útrap

dnes, keď som si sadol na diaľkové a spustila sa MARZA, tak tam bol ten fukcer LoBO a Meniny
som myslel, že ho zdrapím za to žabó a hneď mu jednu pripeckujem
a úplne ma dorazilo, keď som videl, že je s tou srčkou prvý :lol: :) :)

Patria sem songy americkych cernoskysch pseudorapperov, ktory placu do mikrofonu hlasom, akoby boli zaveseny za reprodukcne organy v prievane a do toho celeho hra ukradnuty podmaz z nejakej davnej, a velmi znamej pesnicky... :lol:

Este sa mi nepaci Goodbye my lover od (neviem si spomenut).... Je to taky song, ze len si spravit slucku a hop...

Záleží čo sa pod pojom "najnepríjemnejšia" myslí. Raz som počul a videl clip od Sepultury - Ratamahata či Rawahamata či kieho allaha, no mal som dosť :lol:

• Upvote 1

ja nenavidim Tokio Hotel, boze to su taki buzici

a lobo je tiez dost husty, ta pesnicka meniny ani melodiu nema, v klipe vyzera jak totalny uchyl ale hlavna vec oooo LOBO ty boh ooch

boze fuuuuuuuuuuuuuuj

a goodbye my lover spieva James Blunt a je to pecka :lol:

ooo Bazalka, dik, ako song je to pekny, ale taky strasne depresivny...

a k Tokiu Hotel (raz som na jednej nemeckej stanici videl parodiu na nich ze Pchjongjang Botel :lol: )... no nemam slov... ja doma chytam len Vivu a tam ich furt davaju... cloveka to vzdy potesi ked vidi 13 rocnych dementne vyzerajucich chlapcov, ktory hraju falosny pop (ano aj to sa da) a prezentuju sa ako velky rockeryi... Ovela smutnejsie je ked vidis tie zastupy faniniek, co po nich hadzu podprdy a maju nimi vytapetovane izby... (raz o tom davali interview)...

ajk

jezis presne tie faninky ;)

minule som tiez videl interview s faninkami pred koncertom a oni tam vrieskali bill, bill(to je ten najvacsi fesak :lol: )a odpadavali pri tom :)

no proste uzas

leg

Vcera mi volal najvyssi,

ze samu stratil anjel najmilsi

:) to je ina pecka

od hocijakeho rapu (ci uz americkeho alebo ciganskeho u nas) cez Stefana Raaba, moderne nabozenske piesne, priteplene skupiny stylu spomenuteho vyssie po japonske popularne piesne

... cez Stefana Raaba ...

čože???ja som Števka zbožňovala, to bol iný kentus :lol:

ale mám podobný názor ako nemesis, piesne No Name mi pijú krv, ja to nemôžem cítiť... a ešte som neznášala debut od Sama Tomečka Iný, ale to bude asi tým, že ten chalan mi je absolútne nesympatický, sa naňho ani pozerať nemôžem, keby ho počúvam v radiu, možno to aj vydržím

viac nemám, nepočúvam hudobné stanice ani radia už, takže mám pokoj

Ja si zase myslím, že ten básnik z bazmeksity má celkom dobré texty. Horšie to už je s "taktiežspevákom" z Pereša. Jeho pieseň o tom, že každý chce byť v dome je ako mučenie.

akože Martin Kittner tak to je čistý výmaz ... toho ked budete počuť tak spravíte asi to čo ja...strašne ma to naštvalo a bol som celý den pod parou :lol:

Robo Opatovsky - nepoznam od neho takmer nic, ale raz som pocula kusok takej pesnicky ze "nie som dzus, tak ma skus, minus plus" a mala som dost :lol:

Britney Spears - Toxic a este jedna pesnicka co v klipe na nu sa snazila vyzerat strasne sexi, miestami to vyzeralo ako dobre orgie :) (celkovo ju moc nemusim ale tieto dva skvosty vyslovene neznasam)

vobec nemusim:

Kazíka

Jadranku

Loba

Kontrafakt

Mishu

Daru Rolins

Slíže

ešte si určite na niečo spomeniem, zatiaľ toľko...

fiala to je taký

SVK 2PAC :lol:

som zvedavý kedy mu vydajú posmrtný album, aby sa na tom mohol niekto pekne nabaliť

inak u nás za garážami sú rôzne maľby a nápisy ako napr. PuNk'S not DEAD

a na jednej je načmárané

PETER FIALA IS NOT DEAD