Skočiť na obsah

Ako ste sa dostali k FreeSpace


Sniper

Odporúčané príspevky

Tak napíšte ako ste sa dostali k hrám FreeSpace.

 

V lete '98 mi Harbinger CM (takže vďaka nemu je tu toto všetko :lol:) doniesol CD Riki (herný časopis s CD, bohužiaľ už nevychádza) a na tom CD bolo demo ešte Descent: FreeSpace. Nejako ma to chytilo, páčil sa mi interface a výborne spracované modely. Demo som hral stále dookola a som sa nakoniec rozhodol že si kúpim celú hru.

Teda jeden kamoš mi ju kúpil, lebo CFS videl v Blave v jednom obchode. Vtedy stála celá hra 1890 Sk. Kúpil to 21-10-1998 o 12h 39m 11s (to nemám z mojej hlavy, ale stále mám doklad o kúpe :) ).

 

Na Vianoce '99 mi prišiel FS2 aj s datadiskom Silent Threat k CFS. To mi zase poslal iný kamoš z Galanty :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 12
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    5

  • Ignatius

    2

  • chorche

    2

  • Kulich1

    2

Top prispievatelia v tejto téme

ja som sa nahodou dostal k fs ...v roku 98 kamarat mi raz dal jedno cd tusim to bol level kde bol aj freespace demo

hral som to dookola ...az sa mi napokon podarilo zohnat plnu verziu ale pretoze kamos mi to zle napalil tak mi nesli niektore videa v hre (nastastie posledne videa isli :) ) ....

k fs2 som sa dostal pred 2rokmi - ked som si to konecne mohol stiahnut....

povodne som chcel aj fs1 aj fs2 kupit ale nikde to nebolo.. :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mňa sa pýtaš? S Hedgem do neho hustíme a on stále len potom a potom... :)

 

A aby som ešte doplnil /aspoň nemusím editovať prvý príspevok, keď už píšem nový :) /, ku Silent Threat som sa dostal až veľmi nedávno v rámci už inde spomínaného FS2 SCP packu :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No , ja se k tomu dostal jednou prez kamose na vodaku jako malej.. Kdyz vyslo demo tak kamos prisel ze vysel novej Descent , to jeste nebyla D3 a my jsme z dema soudili jako maly kluci ze tam jde o to zachranit lod z descentu , ktere vypovedeli motory a teleportovala se kamsi , jako na konci Descenta 2.. Tak jsem si to demo zahral a bavilo me to , ale nejakou extremni pozornost jsem tomu nevenoval , az jednou to vyslo na LEVELu a ja si na na nahodou koupil.. Jednou z nudy jsem si rikal , proc to nezkusit , kdyz jsem si to koupil .. Me zmatlo ze tam bylo napsano Conflict Freespace tak jsem si myslel ze je to nejaka napodobenina az jsem si to pak zahral.. Kdyz jsem to pustil tak to byla laska na prvni pohled jenze driv jsem moc nerozumel pribehu a myslel jsem si ze v nejaky priblbli strilecce bude pribeh nahovno asi tak ve ctvrtine hry jsem tomu zacal venovat pozornost a zistil jsem ze jinou vesmirnou simulaci hrat nechci dohral jsem to hrozne mockrat ... CHCI TROJKU :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja FS3 nechcem. Podľa všetkého to má dostať do licencie Derek Smart a komu niečo hovorí pojem Battlecruiser tak vie že FS3 bude sklamanie.

 

FSSCP je dostatočná náhrada za FS3.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A brat prečo nepíše na fórum???

Tak ako vidis, som tu. :) No a k FreeSpace-u som sa dostal cez mojho spoluziaka z gympla pred 8 rokmi. Je to jediny letecky simulator, ktory som bol ochotny hrat. Ostatne ma jednoducho nebavili. Nie je to moj zaner...iba FreeSpace ma strhol svojim pribehom a tak som mu ostal verny dodnes.

 

Mimo neho som hral iba Freelancer (to je ale hybrid simulator-adventure) a demo F-22 Lightning II. A este musim spomenut aj X-Wing (ano, ten stary DOS-ovy :lol: ) a tym sa zoznam konci.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach


×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov