Skočiť na obsah

Hockey Arena


Ignatius

Odporúčané príspevky

  • Odpovedí 46
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Ignatius

    18

  • chorche

    18

  • RoSo

    7

  • tomassi

    2

Top prispievatelia v tejto téme

Ahaho

 

každ, kto to hráva, nech si sem dá svoje meno a názov mužstva nech si môžeme ťuknúť nejaký ten priatelák

 

nick: JohnTheRevelato (presne takto, bez r na konci, to je správne)

 

mužstvo: HC Faith Healers

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nick: Ignatius

Mužstvo: Dukla Smolenice

Liga: III.3, Slovensko

 

Asi ale bude treba počkať s prietelákmi kým vypadnem z Národného pohára, cez víkendy mám až niekedy do druhej polky sezóny jeden turnaj...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Začiatky si pamätám, ako som nákupmi sa snažil stabilizovať výkony... To bola liga 6A ešte vtedy. Na opory tej doby nezabudnem tak skoro určite. /jednak ešte niekoľko z tých vydarených nákupov mám ešte v kádri a sú oporami :) /

 

Gryfy? Záleží aj na tom, čo máš za káder a koľko peňazí, lebo pomôcť môže napríklad aj nákup špičkových hráčov, ale to ide do desiatok a stoviek miliónov... :) Potom je možnosť pomeniť zostavu, skúsiť, či inak poskladané formácie nezahrajú lepšie. Alebo motivačné odmeny (to zas ide do peňazí). Taktika tiež ovplyvňuje hru, neviem síce nakoľko, no napríklad moji tuším nevedia brániť a horšie výsledky som mal, keď som ich nechal betónovať ako keď teraz mám nastavenú ofenzívne ladenú taktiku. Proste takto všeobecne ma nenapadá nič, čo by som ti poradil, to by bolo treba hlbšiu analýzu, len ti ukazujem, že naozaj všetko skôr alebo neskôr sa prejaví na tvojej konkurencieschopnosti.

 

Si vlastne ani neuvideol aká si liga, hľadať sa mi to nechce... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V.7 liga. Ano, zacinali sme spolu v 6.A lige. Potom som raz vyletel, prisla restrukturalizacia a na aspon 4. pokus, kym asi na 2. som to myslel vazne, som postupil. Konecne som zacal mat na postup. Myslim, ze je na case preriedit kader. Ale najprv potrebujem trochu dotrenovat niektorych chalanov. Opory? Azda najdlhsie mam jedneho kridelnika, podpisoval som ho asi za 1,5 miliona, teraz by mal hodnotu aspon desat, dvadsat nasobnu! Bud mas stastie....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To nie je šťastím - opory, ktoré mi pomohli vtedy, tak som kúpil relatívne lacno, najviac niečo okolo milióna, a boli len na krátke stabilizovanie... A zvyšok, z ktorého čerpám dodnes, to bola kúpa mladých nádejných talentov, ktoré som si krvopotne počas niekoľkých dlhých sezón vychoval... /Vtedy jednak bola iná situácia na trhu, všetko bolo lacnejšie/ Oplatilo sa mi to, ale je to váže dlhodobá taktika. No a teraz, keď tréningové a regeneračné priestory mám na 100% a juniorku nepretržite dostavávam (momentálne 82%), tak už budem pomaly čerpať viac aj z vlastných rezerv... Výstavba štadióna sa tiež veľmi vypláca, len treba všetko správne načasovať, aby neúmerne nezaťažila konto tímu. Pri načasovaní je dôležité načasovať aj predaj a kúpu hráčov - pred play-off je dobré predávať, lebo manažéri majú veľa peňazí po uzavretí sezóny a hľadajú posily /aj zopár pre mňa šmejdov som predal až prekvapujúco výhodne vtedy/.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

By si sa cudoval, ako draho som predal niekedy totalnych loserov. A aktualnu brankarsku jednotku som kupil za totalne supky z jablcka. Moj najlepsi junior, uz odrasteny, ma pri spravnom zaobchadzani teoreticku nadej na repre. Ale juniorka celkovo je hovadina. Akoze su to narocne investicie do hotovych hracov, v minulosti sa kupovalo ozaj za lacno a prisla inflacia. Ten napad s platovym stropom nie je zly, nie je to obchodny manazer, ale.... S tou investiciou do zazemia mas tiez pravdu. Lenze ked si to tak zoberies, tak tak ci onak si na istu chvilu trochu v strate, hoci by si bol v pluse. Inak niektori junaci rozsiruju kapacitu stadiona ako zmyslov zbaveni, cital som, ze je to hlupost. V nizsich ligach. Alebo nie?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Juniorka, poviem ti z vlastnej skúsenosti, zbytočnosť nie je. Iste, aj na 100% ti môžu prísť totálni looseri, lenže teraz mi chodí oveľa viac nádejných hráčov ako v minulosti... A raz možno aj odo mňa kúpiš hráča, ktorý pre teba bude dobrý, no pre mňa odpad :lol:

 

Rozširovať štadión je fajn, ale aj tu treba s rozumom. Niekde som videl, že kapacity vyše 11-12 tisíc už proste nejde pravidelne naplniť ani u tých najlepších. V nižších ligách štadión stavať sa môže, ale závisí to od veľkosti fanklubu. Rozhodne však nie je dobré stavať štýlom "postavím pár stoviek, veď postupne to porozširujem" - cena nových miest sa počíta zo základu, ktorý tvorí momentálna kapacita... Preto je lepšie radšej počkať a rozširovať naraz o viac.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jeden z mojich oblubenejsich hracov je kupeny od prvoligistu ci druholigistu za 1,5 melona a mne je platny. Pochopitelne, na kvalitu sa v kazdej lige pozeraju trochu inac. Preco mi vsak zatial z juniorky prisli len 4-5 pouzitelni hraci? Inak samy loser.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som mal sezónu, počas ktorej /nezabúdaj, že sezóna trvá 70 dní! / mi prišlo asi 5 schopných hráčov... Naopak, za minulú sezónu takých 80% sa zapojilo do tréningového procesu... Looseri budú chodiť vždy /v poslednom ťahu mi prišli 2 zo 4 celkove vytiahnutých /, no ten zvyšok ti to s dobrou juniorkou vykompenzuje... A na vyšších leveloch juniorky poriadne...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Keby ti junioriboli psi, povedal by som: "Utratit!" Okamzite a bezmilosti. Nema to ani kvalitu ani potencial a IS zufalo nizke. Ja som to vsadil na treningove a regeneracne priestory a potesi ma viac, nez 6 zelenych sipok denne a zvlast, ked sa niektorym hracom zvysi IS o 1 maximalne za tri dni. Stava sa. A ako mozem narabat s hracmi bez potencialu?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hráči bez potencálu netrénujú, tým so záporným potenciálom klesajú atribúty. S takými môžeš nakladať dvojako:

1. Predáš /ak sú dobrí, tak nie je problém, ale nejaký dobrák sa aj tak vždy nájde; v najhoršom aspoň nedáš predĺžiť zmluvu a za ten čas sa ho snažíš predať/

2. Ak je v základe a nie je zatiaľ nik, kto by ho nahradil, tak ho tam necháš, kým sa niekto taký nenájde a potom postupuješ podľa bodu 1. :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

no jasne konečne aj taká good téma !!!

Nick:Wittmann

Mužstvo: HC Steelers Smolenice

Liga: III.3, Slovensko

 

no momentálne idem predávať a prerábať mužstvo chcel by som kúpiť brankára aspoň za 100 000 000 ale to sa mi musia podariť obchody, ktoré rozbieham...v novej lige ma zatial trhaju ako kalendár :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

zahraj si úžasný online hokejový manažér na hockeyarena.net. manazuj svoj vlastný tím, postup do prvej ligy tvojej krajiny a hraj svetovú ligu. podpor Slovensko v konkurencii 42 krajín. vyhraj voĿby a stan sa manažérom národného mužstva tvojej krajiny a vyhraj majstrovstva. vyše 25000 aktívnych členov z vyše 50 krajín. hra je preložená do 26 jazykov. Samozrejme aj slovenčina a co je najdolezitejsie www.hockeyarena.net je zadarmo

 

 

edit. g.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ono to obcas dost nechutne padalo. Teraz to vyzera byt O.K., ale ktovie, ci to o chvilu nebude K.O. Dnes mi konci SB, ale pisal som najsamvyssiemu, nech mi predlzi platnost, lebo som splnil jednu zo 4 podmienok v sekcii "obchod". Akou formou platite SB? Vdaka!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Nová sezóna nám začala a dlho očakávaný nový zápasový engine bol vypustený. Síce zatiaľ len na priateľské zápasy, ale ako vidno, bolo to dobré rozhodnutie, bo sa nejaké tie chybičky našli. Tých zopár čo vás to tu hráva, ako vnímate konečne príchod presiloviek a oslabení?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To ja som zas pred play-off v minulej sezóne chytil takú formu, že z nej ťažím ešte teraz a zo 7 zápasov mám len jedinú remízu, inak samé výhry. V play-off som jednak vo štvrťfinálevyradil papierovo silnejšieho a skoro nechcene postúpil, keď som vyhral prvý zápas semi proti jednému z favoritov a vieš čo za to mohlo? Dobre zvolená taktika. Trošku som aj zariskoval, ale rátal som s tým, že by to malo výsť a vyšlo. Nemyslím teraz len taktiku na zápas ako som mal nastavenú /tú som síce tiež zmenil z dosť útočnej na veľmi útočnú/, ale aj rozvrhnutie, kedy vypustiť a hraž na nízkej dôležitosti a získať lepšiu náladu v tíme a naopak kedy zabrať. To sa mi inak páči, že tu je to vždy súboj vôlí a uvažovania dvoch ľudí v jednom zápase/sérii a 16-tich ľudí v lige, kde každý chce dosiahnť svoje ciele často na úkor tých druhých... Skrátka neľútostný súbpj, kde ten druhý ustúpi len ak takticky zvoľní, aby mohol o krátky čas vyštartovať o to prudšie. :) :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Ako je mozne, ze ma porazali totalne ***** ? Prehral som 5 zapasov o gol v riadnom hracom case! Keby nebol nahodny faktor a 2/3 ligy zameranych proti mne, v pohode by som sa udrzal! Ako sa udrzat hore a este z toho mat aj radost? :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No aj sračky môžu v pohode poraziť silnejších, všetko závisí aj na ich nálade, motivácii, taktike... Nič si z toho nerob, ja som z posledných 10 zápasov vyhral len dva, aj keď je pravda, že za to si môžem sám a rátal som s tým...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov