Jump to content

Vaše Naj v hokeji

tomassi

Recommended Posts

Mojim naj v hokeji su Kuvajtania. Prave ich ukazovali na JOJke ako pilne trenuju v jednom ceskom meste na bliziaci sa arabsky pohar. Holt, Hossa ma svoj vrchol sezony za sebou a niekto pred sebou. :lol: Naj su pre mna vsetci, ktori sa pilne snazia naucit, tejto rychlej hre, ktora je pre nich spanielskou dedinou.

• Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tomassi

6

• aljak63

6

• Sniper

2

• Tom182

2

Nooo a este sem hodim moje all-stars snov:

M.Kiprusoff

C.Pronger - A.MacInnis

M.Koivu - S.Koivu - A.Kopitar

• 6 months later...

obľúbený hokejový klub (EU/NHL) - Dukla Trenčín, Zlín, Colorado Avalanche,

obľúbený hokejový hráč (EU/NHL) - Peter Fosberg, Paul Kariya, Pavol Demitra

obľúbený hokejový brankár (EU/NHL) - Igor Murín, Nikolai Khabibulin

obľúbený hokejová "repre" - Rusko, Česko ale samozrejme tá naj je Slovensko

obľúbený hokejový tréner - Hlinka :lol:

ďalej

Vladimír Dzurila

Viacheslav Fetisov, Róbert Švehla

Valerij Charlamov , Jozef Golonka, Mark Messier

súčasnosť

Nikolai Khabibulin

Ed Jovanovski, Nicolas Lidstrom

Marián Hossa, Pavol Demitra, Marián Gáborik

Canada - Paul Kariya

USA - Mike Modano

Russia - Nikolai Khabibulin

Sweden - Peter Fosberg

Finland - Jari Kuri

Czech Rep. - Robert Lang

Slovakia - Pavol Demitra

• 12 years later...

O rok bude tomu 20 rokov, čo sme sa stali majstrami sveta. To je celá generácia. Aj teraz, keď sa spomenú mená ako Pállfy, Bondra, Šatan, Handzuš, Bartečko, Stümpel, Višňovský, Országh, Lintner, atď tak každý vie, kto to je. TERAZ ani neviem aká je nominácia na najbližšie MS.

• 7 months later...

Nasi naj v hokeji. Ako dlhodobo bolo, je mozno ta nasa 20tka.  Som si dal budik a pozeral na nich Ako prehrali 2:3, boli horsi hlavne druhu tretinu. Ale boli aj minuty kedy ich lamali, a to tych najlepsich na svete. Take boli dve tretiny.  

Dnes o 3:30 hraju so svedmi. Hej zas si dam budik a si ich pozriem. Aj vcera mohli vyhrat, mozno sa im to podari teraz. Nikdy by som neveril, ze mozme mat tak sikovnych hokejistov - a to tam tlacenky su. Nevravim ze vsetky mena majstrov sveta , boli tam4 deti.  Majstrov sveta? Je to normalne? Tu je pruser, pre hokej, ze niesu ine mena. A to je pruser... v cechach upada hokej. aj unas - preco?  Ma dieta rovnaku sancu ako dieta trenera? Ci dieta zlateho chlapca?   Preco to asi nikto nechce hrat, lebo tam bude len kuzel,pre dieta zlateho chlapca, ci trenera a je to tak 20 rokov, tak na to iny rodicia na tento sport kaslu. Samozrejme ak maju pre tento sport zahryznute dieta aa mu to ide tak pojde - teraz ich tam je takych viac.

Som zvedavy z tych 4 deti majstrov sveta ci sa niekto bude zivit hokejom. Ale nahodou v repre sa zase zisli.

Je tam asi 10 hracov co vedia hrat ,deti zlatych hracov su len doplnok,niektori aj mozno vedia hrat. Pruser je to ze nemame asi dalsich 10 lepsich hracov. A ten pruser, je kvoli tomu aj v cechach ako sa pristupuje k noname hracom.