Skočiť na obsah

The Simpsons


tomassi

Odporúčané príspevky

A furt je maly! To je najvacsia sranda. Lebo napr. v seriali 7th Heaven rodina starla v prvych castoch bolo deti male hrali sa, v strede uz boli pubertalne mali prve lasky a tak, pri konci uz dorastenecke a maly partnerov a tak. Aj v Harry Potter starli a rastli. V simsonovci furt rovnaki.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 53
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    10

  • tomassi

    10

  • game

    4

  • aljak63

    3

Top prispievatelia v tejto téme

iste,  a to je jedno zo základných ťažísk toho animovaného seriálu. preto sú to Simpsonovci a nie čosi iné.
to je paradoxne skutočne geniálna myšlienka, na to, čo seriál stvárňuje, čas plynúť nemusí, je to základná rodiná zostava klasickej stredostavovskej rodiny, na ktorej sa dá sparodovať kompletne celý život a dianie v americkej strednej triede... a ešte nekonečný rad kdečoho od politiky po kultúru.
bez zdanlivého plynutia času sa stala zo Simpsonovcov značka, ktorá to vytiahla na 30 sezón a pomaly 700 epizód, a pripravujú sa série 31 a 32.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kokooos ešte pokračovanie bude? Paráda. Je to moja obľúbená rozprávka. Kým som mal len DVB-T cez anténu tak som vždy pravideľne zapínal Primu COOL tam ich dávajú veľmi často, a JOJ PLUS aj tam to dávavali a v tej dobe MArkíza už nebola cez anténu dostupná tak české TV dominovali ale odkedy mám IPTV a znova markízu, plus všelijaké barrandovy a podobne tak simpsonovci ustúpili do pozadia kvôli iným reláciám.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov