Skočiť na obsah

Stargate a sci-fi seriály


Nokia

Odporúčané príspevky

  • Odpovedí 53
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Nokia

    13

  • Klingonka

    7

  • Tomáš

    5

  • Darkman

    3

  • Pred 4 týždňami...

Minule som prave premyslal ze by trebalo tie SG-1 8 serii  a SG:atlantis 4. serie tusim prehodit z DVD na ten moj externy HDD nech si to mozem pozriet zase.  Film a serialy som zboznoval ked som bol mladsi.  S kamaratom ,sme sa predbiehali kto to skor pozroie tie serie.  Viem , ze SG-1 ma tusim 10 serii  no nejako po 8mej sierri co mam na DVD ma to prestalo ptomo uz bavit ked uz tam nehrala ta povodna zostava ludi.   

A Atlantis ako pisem mam iba 4 abo mozno iba 3 serie.   Pozral som aj tu seriu co lietali s nejakou lodou po vesmire a snaizli sa ju davat do poriadku uz neviem ako sa to volalo ale az tak ma to nedostalo takze to uz nemam ani tusim.  Kazdopadne mam este aj tie 3-4 filmy so Stargate ( halvny film z roku 1998 a potom tie 3 co spravili neskor ) 

Takze ano bol som velky fanda do SG.   Blahoslaven budiz Oraj :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Áno u mňa tiež dominuje hviezdna brána, hneď po star treku ale ten má toľko častí že za jeden život sa to nedá pozháňať. Ale stargejty mám úplne všetky okrem toho animovaného seriálu.

V skratke SG1 s tými 10 sériami je pôvodný príbeh čo sa dialo po udalostiach z filmu 1998 potom tam natočili dve alternatívy ukončenia jedno s tým Baalom a Goaldami adruhý o Orajoch. A ešte ten film kde nacisti boli, to je prequel medzi tým ako sa brána našla v Gíze a previezla do USA. Neskôr tam hrala Vala Mal Doran čo hrala aj v seriáli Farscape a kúsok v prvej časti Riddicku. To je už spomínané obmieňanie hercov. Najlepší je ten čo hral McGyvra aj toho som pozerával. Jemu pasovali role aj tam aj tam.

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov