Skočiť na obsah

Aké knihy máte rozčítané?


Andulqa

Odporúčané príspevky

Mr. Hanks ako autor noviel ma priveľmi neočaril. nie sú to zlé písania, ale nie som na ne momentálne nastavená, to som cítila. čítanie pre čítanie, pri jednej lampe, ticho, kľud a pohoda, a to teraz nemám. Ospravedlňujem sa autorovi, ale unudil ma...

náladu mi spravilo 260 strán prvých poviedok starej dobrej Agathy, poviedky, ktoré sa objavovali svojho času v prílohách novín a vo výberových prvých vydaniach poviedok.
od mysterióznych po mierne mysteriózne, dokonca s prvkami existencie Atlantídy... a pravé krimi a klasické Agathine detektívne poviedky... jedna jediná ma nezaujala, príliš nadpozemská na moju momentálne vynervačenú myseľ... ale Agatha je Agatha.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 týždňami...

Po rokoch rokucich ked som bola schopna citat jedine Harry Potter fanfiction som konecne prelomila tento blok a od minuleho roku sa snazim citat viac normalnych knih :)) a roky uz citam iba v anglictine :hmmm:

momentalne to je Andrew Mayne - Dark pattern , je to stvrta kniha o istom profesorovi, ktory na vlastnu past riesi podozrive vrazdy a suvislosti medzi nimi. Odporucam ale citat v poradi v akom to vyslo, aj ked kazda kniha hovori o inom pripade. Obcas trochu pritiahnute za vlasy ale inak sa to celkom dobre cita :)

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@game a ako sa ti pacili? Tato stvrta mi prisla zatial najslabsia. Mne sa paci ta postava toho profesora Thea, ale v tejto stvrtej casti som ho uz niekedy chcela prefackat, aj ked o to asi islo. Ale prisla mi taka neuzavreta, vela veci co v predchadzajucich castiach boli rozpisane tak tu boli take na vedlajsej kolaji. Ale zas vzhladom na dej to je pochopitelne len mi to tak nesedelo.
 

teraz v oktobri vyjde Temny vzorec aj v cestine :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@Andulqa pozrela som na autora, lebo to meno sa mi zdalo povedomé, tak sa mi pripomenulo: profesor a bla bla.
môžem povedať k tomu toľko, že z tých kníh vo mne nezostalo absolútne nič, jedine to, že ten chlap je profesor... ale keby si mi to nepripomenula, nenapadne mi ani to.
kniha na zabitie večera, ináč pusto a prázdno, keby ma niekto nútil pod hrozbou zabitia, aby som si spomenula o čom tie tri prečítané knihy boli, tak ma zabijú, lebo si nedokážem vybaviť vôbec nič. ani jedinú postavu či scénu. nula.
takže bežný tuctový tovar, nič neberie, nič nedáva, možno si prečítam aj štvrtú, ale zasa ju zabudnem na druhý deň :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@game hehe no ja to mam cerstvo precitane, tak uvidim o nejaky cas ci si z toho nieco budem pamatat :D ale mne to prislo fajn na take oddychove citanie :) len niekedy mam pri takychto seriach pocit ze menej je viac, netreba stale pridavat dalsie a dalsie diely.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Mám rozčítanú knihu Noční vlak do Lisabonu, ktorú napísal Pascal Mercier. Narodil sa ako Peter Bieri. Spisovateľ, filozof..

Keď sa mi niečo páči, tak sa k tomu rada vraciam opakovane,  tak je to aj pri tejto knihe. Zaujímavé čítanie,  ide do hĺbky duše.  

Citát

Pokud je to tak, že můžeme žít jen malou část z toho, co je v nás - co se stane se zbytkem?

 

k (2).jpg

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Otvorili u nás nové  kníhkupectvo Panta Rhei . Včera som ho navštívila a som nadšená, bohatý výber kníh, príjemná atmosféra. Kúpila som dve knihy, a už sa teším postupne na ďalšie, pre seba, aj pre mojich blízkych.  

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov