hisham Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Franz Kafka - Poviedky Josef Bachtík - XIX. století v hudbě
chorche Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Este nemam, mam len docitane, ale coskoro sa vrhnem na jeden velikansky hruby titul....
choze Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ja som teraz zacal dalsi cestopis a vola sa to : S kamerou po aljašce .aleked to citam tak si davam ponozky lebo ide z tej knihy zima.
toudi_sk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Brian Herbert, Kevin J. Anderson : Predehra k Dune - AtreidovePredehra k Dune - HarkonnenovePredehra k Dune - Corinove Historie Duny - Sluzebnicky dzihadHistorie Duny - Krizova vyprava stroju a VOBEC sa neobavam, ze ich niekedy docitam (skusal som to asi 10x, ale to sa neda, proste GRC, moj najvacsi knizny omyl) :lol:
phersu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Mario Puzo - Krstný otec bože to je tak perfektné a následne Sicílčana
game Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 takže Krchovský: Básne a začínam ďalšieho Connellyho : Echo Park :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Hanns JELINEK - Úvod do dodekaphonickej skladby
nutrinka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ed McBain - O minútu polnockeď máte ruku v prdeli a nemôžete nič robiť, tak to čítanie ide až prirýchlo :lol: ale ten Pratchett bol super, asi si naňho viac posvietim
phersu Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ja mám obe ruky v poriadku a čítam aj tak. A verím tomu že aj ty keby si mala v poriadku tak len čítaš. Ty si lenivý bobor takže kľud. Philipp Vandenberg - Kráľ Luxoru
Bijou Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dorota Maslowska - Sneh a krvPavol Rankov - S odstupom casuMichal Hvorecky - Lovci a zberaci (uz davnejsie precitane, ale som zvedava, co to spravi po dlhsom necitani... na Hvoreckeho nedam dopustit :lol: )
nutrinka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 verím tomu že aj ty keby si mala v poriadku tak len čítaš. Ty si lenivý bobor takže kľudticho tam mucha, nebonzuj :lol: Dušan Mitana - Koniec hry Agatha Christie - Po pohrebe s tým Hvoreckým to asi skúsim aj ja, síce na mňa pôsobil asi opačne, lebo jeho Posledný hit so mnou ani necukol, možno po dlhšom nečítaní mi to niečo dá...ale Mišove články v SME mám veľmi rada ale asi si dám na chvíľu pauzu a pôjdem do reštiky pobaviť čašníka svojou technikou krájania
Bijou Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 no Posledny hit bolo to najhorsie co som od neho citala... Lovci a zberaci ma nadchli mrteeee... no a hit tolerujem len preto ze je od Hvoreckeho :lol:
game Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 stále Krchovského Básně ... som z nich patrične deprimovaná, tak si ich dávkujem a prekladám len takými jemnými vraždami ... práve som otvorila ďalšieho Connellyho / phersu nerehni sa / : Advokát zo zadného sedadla mám proste detektívkové obdobie... :lol:
phersu Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 mám proste detektívkové obdobie... innocent.gifMne sa zdá, že ty máš celoživotné detektívne obdobie. Philipp Vandenberg - Gladiátor
game Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 práve som otvorila ďalšieho Connellyho / phersu nerehni sa / : Advokát zo zadného sedadla mám proste detektívkové obdobie... :lol: Mne sa zdá, že ty máš celoživotné detektívne obdobie. takže oprava: je to Max Allan Collins : Kriminálka Las Vegas, Ze záhrobí a áno, je to celoživotná detektívková láska ... nj - a už je to vonku :)
Andulqa Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 okrem ineho prave citam Eoin Colfer - Artemis Fowl: Opalin podvod :) mohli by aj toto sfilmovat, tak ako Harryho Pottera, alebo animovany film :lol:
cizy Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Friedrich Weissensteiner - Slavní sebevrazi a hned po tom sa chystam na Bukowskeho - Škvár
nutrinka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 okrem ineho prave citam Eoin Colfer - Artemis Fowl: Opalin podvod :) mohli by aj toto sfilmovat, tak ako Harryho Pottera, alebo animovany film :lol:dávnejšie som čítala, že to idú sfilmovať, ale kedy sa im to podarí ani srnky netušia. vraj tento rok by to mohlo byť, ale už sa to vlečie dosť dlho a vraj Diazová bola oslovená, aby hrala Helu Krátku...zbohom rodina :) /to len tak na okraj/
Andulqa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 jeezis, to ani zo srandy nehovor....mna by ale skor zaujimalo kto by hral Humusa Kopacika :lol: ja by som si to vedela skor predstavit ako animovany film na sposob shreka, doby ladovej a tak :)
cizy Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dnes som si bol v univerzitke pozicat ten Merleho Malevil co tu spominal weirdo, hned jak dorazim bukowskeho idem nato, uz sa tesim
game Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 hm ... pripomenulo mi to, že som vyhrabala z knižnice Merleho "Muži pod ochranou" a "Smrť je mojím remeslom" na tú druhú nemám veľmi náladuale už zasa čítam naraz tri knižky ...nj
Andulqa Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 to ja mam stale viac knih rozcitanych, vacsinou kvoli tomu ze niektore ma nezaujmu hned tak zacnem dalsiu :lol: teraz som sa vratila k Pomste oceana :)
Recommended Posts