Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jaaj zasa ta povinna literatura :lol:

Honore de Balzac - Otec Goriot

Posted

William Shakespeare - Hamlet a Kráľ Lear

Posted

Beznádejný prípad ? to je nové ? alebo nové vydanie?

McBaina mám hodne prečítaného, ale tento názov mi veľa nehovorí ... ale normálne som na neho dostala chuť :lol:

Posted

William J. Bennett - The Broken Hearth

Posted

Toto je môj prvý McBain takže neviem či je to nové alebo staré.

Vyšla 31.10.2002 v nakladatelstvu BB art

Benjamin Smoke je detektív na dôchodku. Všetky prípady ho nudili, pretože dokázal všetky vyriešiť. Ale teraz sa mu zdá, že sa stretáva s dokonalým zločinom. Neznámy páchateľ ukradol mŕtvolu, Smoke zistuje, že nemá žiadnu stopu ani motív. Pustí sa do pátrania kde ho čakajú mnohé prekvapenia - stretnutie zo satanistickou sektou, návšteva čiernej omši, žená, ktorá tvrdí, že je prevtelená Kleopatra, záhadna nehoda, požiar, vražda.....

Posted

toto vážne nepoznám

okrem toho pomenej som čítala jeho knihy "mimo 87. obvod" ... tie mám prečítané dokonale :-)

a toto tvoje vyzerá byť dobré

ináč neviem, či čítaš aj na nete ... ja som si posťahovala nejaké jeho veci z netu

k veci: momentálne na etapy čítam Cremo, Thompson : Skrytá história ľudstva

tento rok je dosť narušené to tempo čítania, aké bolo predtým :lol:

Posted

Keďže som 1984 dočítal, môžem na ďalšiu... A bude to Stroj času od H. G. Wellsa :lol:

Posted

Z netu mám posťahovaných hodne kníh, ale to je na nič čitať ich na monitore. Lepšie je, keď si k tomu môžes sadnúť, otvoriť, ovoniať tú vôňu tej knihy a pokojne čítať.

Je to dobré, už mŕtvolu našiel, ale zasa ukradli inú a stále nevie prečo.

Posted

Umberto Eco - Meno ruže

Vraj je to dobré, ešte som to nečítala...

Posted

Umberto Eco - Meno ruže

hish, to je môj miláčik... Meno ruže mám doma na dvd so Seanom Connerym, a bojím sa to pozrieť, aby som si nepokazila dojem z knihy ...

to je pekne bacuľatá kniha ... mám ju slovo od slova prečítanú asi 4 x ... :lol:

Posted

cizy, čo? Veď som asi na stej strane, ale bolo mi poradené, že to je dobré a doteraz som ju ešte nečítala.

game, na mňa normálna hrúbka :lol: Len sa mi zdá, že sa tam stále nič nedeje... ale snáď, keď mi o nej tak básnili... a teraz aj ty :)

Film by mal byť dobrý.

Posted

Doris Lundová - Erik

Je to podľa skutočnej udalosti a je to tak smutné :lol:

Posted

Erich Maria Remarque - Na západe nič nové

Začala som to dnes čítať a chcem ďalej, ale nemůžu, musím sa učiť chémiu :) :) :lol:

Posted

Tú knihu som rozčítával snáď 10-krát, ale vždy po 15 stranách som ju odložil.

Posted

Momentalne je to u mna Zaklinac kon/Nicholas Evans

Milujem kone a milujem tuto knihu(2citanie :lol: )

Posted

Jack London - Elam Ohnivák, Železná päta

Posted

Moskaľ - Cestopis

Popravde som trochu sklamaná... veľmi rada som si čítavala jeho blog. A asi som od neho moc očakávala. Keď totiž čítam tie poviedočky naraz, strašne mi splývajú... :lol:

Posted

vcera som nasiel pod kobercom za skrinou Bukowskeho Poštovní úřad, uz tam musel byt peknych par rokov. Nalistujem prvu stranu a citam:

"Začalo to omylem..."

tak idem na to :lol:

Posted

začalo to omylem ... ktovie akú má tá knižka históriu, keď sa dostala tam, kde sa našla :)

toto mi pripomenulo jednu knižku, ktorú som kedysi našla u otca : bola vydaná cca pred sto rokmi, a boli na nej pečiatky niekoľkých knižníc, dokonca aj jednej advokátskej kancelárie, a nakoniec nejakého antikvariátu ...

neviem už si nepamätám, čo to bolo za knihu - ale minulosť mala rozhodne zaujímavú ... :lol:

ale to len tak mimo misu ...pripomenula mi to tá kniha za skriňou :)