Wink Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jaaj zasa ta povinna literatura :lol: Honore de Balzac - Otec Goriot
game Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Beznádejný prípad ? to je nové ? alebo nové vydanie? McBaina mám hodne prečítaného, ale tento názov mi veľa nehovorí ... ale normálne som na neho dostala chuť :lol:
phersu Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Toto je môj prvý McBain takže neviem či je to nové alebo staré. Vyšla 31.10.2002 v nakladatelstvu BB art Benjamin Smoke je detektív na dôchodku. Všetky prípady ho nudili, pretože dokázal všetky vyriešiť. Ale teraz sa mu zdá, že sa stretáva s dokonalým zločinom. Neznámy páchateľ ukradol mŕtvolu, Smoke zistuje, že nemá žiadnu stopu ani motív. Pustí sa do pátrania kde ho čakajú mnohé prekvapenia - stretnutie zo satanistickou sektou, návšteva čiernej omši, žená, ktorá tvrdí, že je prevtelená Kleopatra, záhadna nehoda, požiar, vražda.....
game Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 toto vážne nepoznám okrem toho pomenej som čítala jeho knihy "mimo 87. obvod" ... tie mám prečítané dokonale :-)a toto tvoje vyzerá byť dobré ináč neviem, či čítaš aj na nete ... ja som si posťahovala nejaké jeho veci z netu k veci: momentálne na etapy čítam Cremo, Thompson : Skrytá história ľudstva tento rok je dosť narušené to tempo čítania, aké bolo predtým :lol:
Ignatius Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Keďže som 1984 dočítal, môžem na ďalšiu... A bude to Stroj času od H. G. Wellsa :lol:
phersu Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Z netu mám posťahovaných hodne kníh, ale to je na nič čitať ich na monitore. Lepšie je, keď si k tomu môžes sadnúť, otvoriť, ovoniať tú vôňu tej knihy a pokojne čítať. Je to dobré, už mŕtvolu našiel, ale zasa ukradli inú a stále nevie prečo.
hisham Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Umberto Eco - Meno ružeVraj je to dobré, ešte som to nečítala...
game Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Umberto Eco - Meno ruže hish, to je môj miláčik... Meno ruže mám doma na dvd so Seanom Connerym, a bojím sa to pozrieť, aby som si nepokazila dojem z knihy ... to je pekne bacuľatá kniha ... mám ju slovo od slova prečítanú asi 4 x ... :lol:
hisham Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 cizy, čo? Veď som asi na stej strane, ale bolo mi poradené, že to je dobré a doteraz som ju ešte nečítala. game, na mňa normálna hrúbka :lol: Len sa mi zdá, že sa tam stále nič nedeje... ale snáď, keď mi o nej tak básnili... a teraz aj ty :) Film by mal byť dobrý.
phersu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Doris Lundová - Erik Je to podľa skutočnej udalosti a je to tak smutné :lol:
hisham Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Erich Maria Remarque - Na západe nič nové Začala som to dnes čítať a chcem ďalej, ale nemůžu, musím sa učiť chémiu :) :) :lol:
phersu Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Tú knihu som rozčítával snáď 10-krát, ale vždy po 15 stranách som ju odložil.
nerra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Momentalne je to u mna Zaklinac kon/Nicholas EvansMilujem kone a milujem tuto knihu(2citanie :lol: )
fiore Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Moskaľ - Cestopis Popravde som trochu sklamaná... veľmi rada som si čítavala jeho blog. A asi som od neho moc očakávala. Keď totiž čítam tie poviedočky naraz, strašne mi splývajú... :lol:
dead Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 vcera som nasiel pod kobercom za skrinou Bukowskeho Poštovní úřad, uz tam musel byt peknych par rokov. Nalistujem prvu stranu a citam: "Začalo to omylem..." tak idem na to :lol:
game Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 začalo to omylem ... ktovie akú má tá knižka históriu, keď sa dostala tam, kde sa našla :) toto mi pripomenulo jednu knižku, ktorú som kedysi našla u otca : bola vydaná cca pred sto rokmi, a boli na nej pečiatky niekoľkých knižníc, dokonca aj jednej advokátskej kancelárie, a nakoniec nejakého antikvariátu ... neviem už si nepamätám, čo to bolo za knihu - ale minulosť mala rozhodne zaujímavú ... :lol: ale to len tak mimo misu ...pripomenula mi to tá kniha za skriňou :)
Recommended Posts