phersu Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Teraz čítam knihu od Guida Knoppa - SS:Varovanie dejín To je velice dobrá kniha a prečítaj si aj Hitlerových Bojovníkov od tohto autora to je tiež dobré
RoSo Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Minority Report(ale nepytajte sa ma, kto to napisal, zabudol som :lol: )
peva Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Snazim sa necitat naraz viec hnih, no akosi sa mmi momentalne moc nedari, no bolo toho aj viac:L.N. Tolstoj - Vzkiesanie (mam to rozcitane uz strase dlho, no raz to docitam- slubujem)G.D. Sallinger - Kto chyta v žite (povinne citenie- na vcera, no celkom ma to chytilo, tak to chcem docitat)a pred casom som docitala P. Coelho - Alchymista (urcite stoji za to precitat si)
hisham Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Kto chytá v žite je strašne dobré :lol: Milujem tú knižku.Bitúnok č. 5 tiež.Alchymistu by som si už taky mohla prečítať...Ale zatím stále Švejka.
nutrinka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Kto chytá v žite je kultovka pre mládež, nielen toho obdobia ja som sa tam našla a pár známych tiež, je to skvelý príbeh o nenájdení vlastného ja momentálne čítam Salingera - Deväť poviedok /zasa, jeho veci musím viackrát/
phersu Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Kolko knih za den precitas phersu??? :lol: Tak dva dni mi trva jedna kniha :) Ja za to nemôžem, že si k tomu sadnem a šup a už ju mám prečítanú. Ako mi to frajerka povedala som read-maniak :) . Inak Wink Bitúnok č.5 mám už prečítaný ;) .
Ignatius Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Žito ma moc nebavilo, ale môže to byť tým, že som to čítal v origináli :lol: Ja som v poslednom období konečne dočítal/prečítal viacero vecí, tak sa môžem pustiť do ďalšieho, keďže tiež nerád rozčítavam viacero naraz... Momentálne som rozčítal Proces od Kafku.
Sniper Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Kedysi som čítaval veľa, veľmi, veľa. Za rok aj 20 kníh.Teraz nečítam už ani vkladnú knižku. Nie že by ma knihy nebavili, ale akosi sa k tomu už nemôžem dostať.
Nox Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Brian Herbert, Kevin J. Anderson: Předehra k Duně: Atreidové
Wink Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ja som na tom asi podobne ako Axel. Citat velmi cas nemam , len tak obcas po veceroch ( ak nie som na nete :) ) Ale uz som musela zacat s povinnou tak sa nutimMomentalne je to totalne nezazivna vec : Jan Palarik - Zmierenie alebo dobrodruzstvo pri obzinkoch :lol:
weirdo Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Kedysi som čítaval veľa, veľmi, veľa. Za rok aj 20 kníh. Teraz nečítam už ani vkladnú knižku. Nie že by ma knihy nebavili, ale akosi sa k tomu už nemôžem dostať.axel, to je vela? ja som dakedy rocne precital 100knih.
RoSo Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Tiez si myslim, ze 20 knih za rok nie je vela. Kedysi som chodil do kniznice pravidelne kazdy tyzden a bral som si tri, ci styri knihy. Ale zase niekedy len jednu a tie pre tie povodne som si este nechaval - hlavne ak to bola literatura faktu.
Sniper Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 axel, to je vela? ja som dakedy rocne precital 100knih.no hej, ale ja som čítaval cca 200 stranové knihy, nie leporelá...
nutrinka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 no a čo si myslíš, že my ostatní brožúre čítame? skôr sa mi zdá, že dvestostranové knihy patria k tým tenším....
hisham Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 200 strán je málo. Nad 500 sa dá hovoriť o hrubšej knihe. No a začínam čítať Kroniku ľudstva, niečo vyše 1300 strán :lol: A ešte jednu anglickú minibook Adventure (to som si vybrala ako povinné čítanie, je to úplne primitívne :) )
Recommended Posts