Jump to content

Recommended Posts

Posted

Paulo Coelho - Démon a slečna Prýmová

Posted

Teraz čítam knihu od Guida Knoppa - SS:Varovanie dejín

To je velice dobrá kniha a prečítaj si aj Hitlerových Bojovníkov od tohto autora to je tiež dobré

Posted

Minority Report

(ale nepytajte sa ma, kto to napisal, zabudol som :lol: )

Posted

Snazim sa necitat naraz viec hnih, no akosi sa mmi momentalne moc nedari, no bolo toho aj viac:

L.N. Tolstoj - Vzkiesanie (mam to rozcitane uz strase dlho, no raz to docitam- slubujem)

G.D. Sallinger - Kto chyta v žite (povinne citenie- na vcera, no celkom ma to chytilo, tak to chcem docitat)

a pred casom som docitala P. Coelho - Alchymista (urcite stoji za to precitat si)

Posted

Kto chytá v žite je strašne dobré :lol: Milujem tú knižku.

Bitúnok č. 5 tiež.

Alchymistu by som si už taky mohla prečítať...

Ale zatím stále Švejka.

Posted

Kto chytá v žite je kultovka pre mládež, nielen toho obdobia

ja som sa tam našla a pár známych tiež, je to skvelý príbeh o nenájdení vlastného ja

momentálne čítam Salingera - Deväť poviedok /zasa, jeho veci musím viackrát/

Posted

Kolko knih za den precitas phersu??? :lol:

Tak dva dni mi trva jedna kniha :) Ja za to nemôžem, že si k tomu sadnem a šup a už ju mám prečítanú. Ako mi to frajerka povedala som read-maniak :) .

Inak Wink Bitúnok č.5 mám už prečítaný ;) .

Posted

Žito ma moc nebavilo, ale môže to byť tým, že som to čítal v origináli :lol:

Ja som v poslednom období konečne dočítal/prečítal viacero vecí, tak sa môžem pustiť do ďalšieho, keďže tiež nerád rozčítavam viacero naraz... Momentálne som rozčítal Proces od Kafku.

Posted

Kedysi som čítaval veľa, veľmi, veľa. Za rok aj 20 kníh.

Teraz nečítam už ani vkladnú knižku. Nie že by ma knihy nebavili, ale akosi sa k tomu už nemôžem dostať.

Posted

Brian Herbert, Kevin J. Anderson: Předehra k Duně: Atreidové

Posted

Ja som na tom asi podobne ako Axel. Citat velmi cas nemam , len tak obcas po veceroch ( ak nie som na nete :) )

Ale uz som musela zacat s povinnou tak sa nutim

Momentalne je to totalne nezazivna vec : Jan Palarik - Zmierenie alebo dobrodruzstvo pri obzinkoch :lol:

Posted

Kedysi som čítaval veľa, veľmi, veľa. Za rok aj 20 kníh.

Teraz nečítam už ani vkladnú knižku. Nie že by ma knihy nebavili, ale akosi sa k tomu už nemôžem dostať.

axel, to je vela? ja som dakedy rocne precital 100knih.
Posted

Tiez si myslim, ze 20 knih za rok nie je vela. Kedysi som chodil do kniznice pravidelne kazdy tyzden a bral som si tri, ci styri knihy. Ale zase niekedy len jednu a tie pre tie povodne som si este nechaval - hlavne ak to bola literatura faktu.

Posted

axel, to je vela? ja som dakedy rocne precital 100knih.

no hej, ale ja som čítaval cca 200 stranové knihy, nie leporelá...
Posted

no a čo si myslíš, že my ostatní brožúre čítame?

skôr sa mi zdá, že dvestostranové knihy patria k tým tenším....

Posted

200 strán je málo. Nad 500 sa dá hovoriť o hrubšej knihe.

No a začínam čítať Kroniku ľudstva, niečo vyše 1300 strán :lol:

A ešte jednu anglickú minibook Adventure (to som si vybrala ako povinné čítanie, je to úplne primitívne :) )