Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Linkman's Blog

  • zápisov
    9
  • komentárov
    5
  • zobrazení
    45 577

Prečo by mali ľudia mali písať a čítať denníky


Linkman

939 zobrazení

Prečo by ludia mali písať a čítať denníky

 

Tento článok som prednedávnom napísal na libimseti.cz takže prepáčte že je to po česky a bez diakritiky.

 

Nuze tak mne napadlo jestli tyhle denniky nekdo vubec cte. Ono by bylo fajn kdyby ste si nasli cas i na precteni tyhle denniku. Koneckoncu denniky su fajn vec. Ja si myslim ze kazdy ma zajimavy zivotny storyline i kdyz si to nekteri nemysli. Ale kazda osoba a aj jeho pribeh sou jedinecne. Nenajdete nikoho z rovnakym zivotnim pribehem i kdyz se zda ze sou naprosto stejne presto se v nem najde skulinka jina. Myslim si ze kdyby kazdy co si pise dennik a vydal by knihu za chvilku sme zaplavenymi nadhernima pribehma. A takove romany by byli mozna i bestsellery. Proto vyzyvam lide piste si sve denniky nejen tady ale i ve soukromi si ich piste a napiste celou hromadu a az jednou stane se li ten pravy cas si to vytlacte a publikujte. Myslim si ze neni za co se hambit. Zivot je plni prekvapeni, omylu, stesti i nestesti ale presto je zajimavy a jedinecny. Takže napiste svuj vlasti pribeh at se to ten svet dozvi. Nechte lidi co budu cist vase řádky at se smeji a pláčou zároven. Je to neco co se pouhymi slovi napsat nelze. Musel by tady basnik aby vystihl ten pravy vyznam tohoto vsechnoho. Takze hor se do psani a nech nezustane jedno oko suche :) :)

1 Komentár


Odporúčaný komentár

...no, niekomu to snáď pomôže zapisovať si svoje pocity, pokiaľ ich nedokáže inak spracovať...Ale myslím si, že keby každý človek napísal čo si naozaj myslí, to by asi nebolo dobre...práve preto ľudia vzájomne jakž - takž fungujú - pretože si všetko nepovedia...Stačí keď nejaká "star" vydá svoj životopis a udeje se verejné "pozdvižení" zo strany dotknutých osôb...Takže písať denník? V žiadnom prípade...to radšej budem nahlas mlčať o chybách svojich i svojich blížnych... :)

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov