Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

tassos' Blog

  • zápisov
    6
  • komentár
    1
  • zobrazení
    7 113

tassos

3 280 zobrazení

Celá finančná kríza je len ekonomické vydieranie zo strany USA

Američania sa chceli dostať na trhy iných krajín a preto zlikvidovali celý svet ekonomicky a po nejakom čase im ponúkli pomocnú ruku v tom, že s nimi vytvoria zóny voľného obchodu a americký tovar aj firmy tým pádom môžu svoj tovar predávať aj na iných trhoch sveta, a firmy z USA môžu podnikať aj na inom území.A celý svet namiesto toho aby od Ameriky žiadal peniaze za neuveriteľné ekonomické straty, tak ten bude Ameriku oslavovať ako záchrancu, ktorý nakoniec porazí finančnú krízu.

Krásny podvod sú aj eurofondy krajiny z bývalého východného bloku sa neskutočne tešia ako im chce západ pomôcť napríklad tak, že im dá peniaze na stavanie dialníc, opak je však pravdou Západné krajiny už sa nemali kde rozvíjať a tak dali v úvodzovkách novým členským štátom Európskej únie peniaze na rozvoj, ľudom však akosi nedošlo, že západným krajinám vôbec nejde o blaho nových krajín oni si len postavili a postavia cesty na to aby mohli dostať svoje firmy do východného bloku Európy, oni to nazývajú dali sme postkomunistickým krajinám nové pracovné príležistosti, skutočnosť je však taká, že len zlikvidovali domácich podnikateľov týchto krajín a postavili si svoje podniky na území iných štátov, kde pre nich budú robiť ľudia zadarmo a oni len zisk presunú do domovských krajín, ak vám to všetkým ešte nedošlo tak trpe a milujte Ameriku a európsku úniu, ktorá nás všetkých len ožobráči.

Ľudia ak chcete niečo zmeniť tak začnite čítať knihy, namiesto pozerania televízie z ktorej ľudia hlúpnu a v médiách sa aj tak nedozviete pravdu, pretože média sú zapredané a sú šíriteľom biedy na Slovensku, pretože spomínajú už 6 rokov len krízu a hlupáci, ktorí tomu veria šetria peniaze,ktoré strácajú v bankách svoju hodnotu, namiesto toho aby si ich užili a investovali ich pretože ak peniaze netočíte a nezarábajú vám tak vám ich hodnotu zhltne inflácia a okradnú vás banky o ne rôznymi poplatkami.

Svoje peniaze správne investujte namiesto ukladania peňazí v bankách, kde sa neustále znehodnocujú a banky na vás len zarobia na bankových poplatkoch,.

Vysokoškoláci by mali po skončení školy rozmýšlať skôr o tom, že začnú podnikať ako o tom, že ich niekto zamestná, pretože mám titul, prestaňte sa všetci len sťažovať a plakať ako malé deti a postavte sa na odpor voči tomuto systému a to tak, že začnete žiť podľa seba a nie podľa toho, čo vám povedia druhí, všetci sme svojprávne bytosti a nepotrebujeme politikov aby nám riadili životy.Ak pociťujete nejaký nedostatok, tak sa treba ozvať, urobiť petíciu, štrajk.Treba si uvedomiť, že máme čo ponúknuť svetu a každý, kto niečo ovláda, vie by mal začať podnikať a nie len plakať, že nič sa tu na Slovensku nedá. Takto rozmýšlali ľudia pred rokom 1989, doba sa zmenila a ak chcete niečo mať tak niečo vytvorte a pracujte hlavne na seba nie na druhého. Slovákov, ktorí zo Slovenska odišli považujem za obyčajných zbabelcov, ktorí nechcú alebo nevedia ako niečo vytvoriť pre túto krajinu, Položte si všetci otázku, kto vytvoril kvalitné a silné hospodárstvo západoeurópskych krajín, odpoveď ľudia, ktorí tam žijú, a preto každý Slovák by sa mal vzdelávať a vytvoriť si vlastný podnik, ktorý ho uživí a nie len čakať na to kto mi čo ponúkne.

Zmena celého systému na slovensku je nevyhnutná a všetci slováci by sa mali na nej zúčastniť.

Všetci Slováci na Slovensku ale aj v zahraničí by mali podporiť a postaviť sa za zmenu a to takú aby sa Slovensko rozvíjalo a zveľaďovalo a nie ako za posledných viac ako 20 rokov rozkrádalo, zapamätajte si všetci jednu vec, nikto to za nás neurobí.

Učitelia,sestričky a všetci čo robia na Slovensku zadarmo by mali ísť do ulíc a vyštrajkovať si vyššie platy, nikto to za vás neurobí, len vy samy

 

Len idioti volia stále tých istých ľudí a to už dvadsať rokov a potom sa čudujú, že na nich každý zvysoka serie, to je pravda o debilite Slovákov.

Priama demokracia ?

Pre našich politikov cudzie slovo.

Aby sme sa k nej dostali, musíme urobiť ešte niekoľko krokov.

1. Revolúcia a tým myslím revolúcia všetkých občanov SR proti rozkrádaniu nášho štátu politikmi

2. Vyšetrenie všetkých káuz, ktoré majú spätosť s politikmi.

3.Vzatie do väzby a následné odsúdenie politikov, ktorí rozkradli tento štát .

 

Na to aby sme sa nedostali zas o niekoľko krokov späť je potrebné aby politici mali hmotnú zodpovednosť, pretože ako vieme narábajú s verejným majetkom, teda majetkom nás všetkých. Ak by sa stalo, že či už prezident, premiér, ministri, poslanci, primátori alebo starostovia, náhodou rozkradnú verejný majetok, tak si to po novom odsedia v base a budú musieť takúto sumu zaplatiť zo svojich peňazí.

 

Nové pravidlá vládnutia, ktoré vytvoria odklon od partokracie - teda vlády politických strán, ku skutočnej vláde ľudu

Ako by to malo vyzerať?

V každej obci by okrem politikov, ktorí by sa stretávali na vedení tohto celku by boli aj občania, ktorí by rozhodovali o tom ako sa s verejným rozpočtom naloží a do akého odvetvia peniaze v danej obci pôjdu.

 

Možnosti ako rozvíjať tento štát k tomu aby sme boli konkurencie schopným štátom s vyspelými štátmi sveta, zvýšiť investície do inovácií,vedy a výskumu, a do nových moderných technológií.

 

Ak chceme aby fungovalo školstvo tak musíme do tohto odvetvia dať viac peňazí

a učiteľov si aj poriadne zaplatiť, nemôžeme dopustiť to čo sa deje doteraz, jednoducho z učiteľského platu sa nedá prežiť, učitelia by mali patriť medzi najlepšie platených ľudí v našej krajine

 

Pomoc pre ľudí.

 

Ľudia ak chcete mať vyššie platy, tak musíte urobiť jediné spojiť sa všetci zamestnanci v podniku a ísť štrajkovať za vyššiu mzdu, je to úplne normálne a bežné v západoeúroskych krajinách, že ľudia , ktorí robia v podnikoch sa spoja a vyštrajkujú si vyššiu životnú úroveň.

 

Čo s finančnou krízou

Na to aby naša krajina prosperovala je dôležité znížiť politikom mzdy a zefektívniť naše úrady, a je dôležité investovať do vyspelých technológií, ktoré znížia náklady na správu štátu.

 

Je dôležité vytvoriť systém celoživotného vzdelávania, aby vzdelanie ľudí bolo neustále aktualizované a tým pádom boli stále zaujímavý pre zamestnávateľov.

 

Kvalita života záleží od úrovne vzdelania, dobrej zdravotnej starostlivosti, u nás aj od kvalitne zaplatenej práce, ktorú si treba vybojovať štrajkmi za vyššie platy

 

Ľudia namiesto toho aby odchádzali zo Slovenska by mali riešiť problémy na Slovensku, je určite jednoduchšie odísť ako niečo urobiť pre seba aj pre túto krajinu.

Vyzývam východňárov a stredoslovákov aby urobili štrajk proti vláde, ktorá sa roky nestará o nič, inak by sme asi mali dialnice po celej krajine, protipovodňovú ochranu, kvalitné školstvo, zdravotníctvo, mali by sme aj vysokú životnú úroveň a slováci by nemali tendenciu odchádzať ale vracať sa späť na Slovensko.

 

Všetci by ste si mali uvedomiť jediné, žiadny politik vám nepomôže, pomôcť si musíme samy a to štrajkom za vyššie platy, lepšie prostredie, ktorom žijeme všetci

Ak chcete aby sa na Slovensku niečo zmenilo tak sa musíte všetci ozvať a nie len nadávať na politikov, Na Slovensku je viac ako 5 miliónov obyvateľov, ktorí sa boja menšiny 150 ľudí, ktorí sú poslanci

  • Pridať bod 1

1 Komentár


Odporúčaný komentár

Keď americká firma lepšie zaplatí tak nech tu podniká kľudne. Ak americký tovar bude dobrý tak nech ho sem dajú kľudne.

  • Odobrať bod 1
Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov