Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Interviews with the Wampire

  • zápisov
    7
  • komentárov
    99
  • zobrazení
    1 684

Interview štvrté : Cactales


littlewitch

747 zobrazení

Po veeeľmi dlhej odmlke, zapríčinenej mnohými vonkajšími aj vnútornými faktormi, sa znovu vraciam do môjho blogu, aby som priniesla už dávno pripravovaný rozhovor s ďalším členom tohto fóra, ktorým nie je nikto iný, ako náš tretí administrátor a šedá eminencia - Cactales.

cactales1.jpg

Ak si v duchu poviem slovo Cactales,akoby som sa zatvorila v kruhu,napadá ma tisíc dôvodov,ale ten správny chcem počuť od teba. Prečo takýto nick?

Tento nick vznikol viacmenej náhodne. V čase keď som sa registroval na FSP som chcel použiť nový a originálny nick. V ten deň, krátko pred svojou registráciou som hľadal niečo v slovníku a následkom toho sa mi pri registrácii vybavilo práve Cactales. Ako si spomenula, tento nick evokuje mnoho možných dôvodov a na viacerých z nich by sa asi našlo určité zrnko reálnosti. Samozrejme, v tom čase som netušil, že sa na fóre usadím natrvalo. Pri bežnej komunikácii sa však nick Cactales ukázal ako trochu komplikovaný a teda došlo k jeho skráteniu na Tales.

 

Najbežnejšia a zrejme rutinná otázka,tvoj nástup na FSPF?

Ako som spomenul, v čase, keď som sa registroval sem, na FSP nevedel som, že tu už ostanem, nehovoriac o tom, že sa na chode fóra budem podieľať aj z takpovediac z druhej strany. Preto ma prekvapilo, keď mi Axel niekoľko mesiacov po mojej registrácii navrhol funkciu moderátora. Ako som sa neskôr dozvedel, odhlasovali to členovia fóra ktorí tvorili jeho jadro. Projekt FSP ma počas môjho pôsobenia ako radového člena zaujal a taktiež úroveň fóra a v neposlednom rade aj to, čo je pre diskusné fórum najdôležitejšie jeho aktívna členská základňa. Preto som sa po krátkom zvažovaní rozhodol ponuku prijať. Koncom roka 2007 som začal pôsobiť aj ako supermoderátor a asi v marci 2008 som začal vykonávať aj činnosť administrátora. Axel bol zaneprázdnený aj povinnosťami mimo fóra a po rozhovore s game a s Axelom som sa rozhodol, že sa budem podieľať aj na tomto. Administrácia fóra bola pre mňa v tom čase niečím novým ale táto činnosť ma zaujímala. Samozrejme, rozhodujúce bolo, že som do toho išiel s niekým ako je game a Axel, teda s ľuďmi, ktorí stáli pri zrode tohto projektu a s ktorými som si vedel predstaviť ďalšiu spoluprácu aj v tejto oblasti.

 

Si hodne tajomnou postavou na fore,škrupina,pod ktorou sa ukrýva muž a tretí admin a ešte? Kto je Tales tvojimi očami?

 

Charakterizovať seba samého je jedna z tých komplikovanejších vecí. Myslím však, že Tales je muž s bežnými starosťami aj radosťami, vážny aj s vlastným zmyslom pre vtip, skeptik viac-menej vyhýbajúci sa čiernobielemu prístupu. Celkovo považujem Talesa za originál :spiteful:

 

Tales...pôsobite spolu s Game a Axelom ako zohraný tím. Je to pre dobre fungujúce fórum veľmi dôležitá vec. Ale...bol niekedy okamih,že si mal chuť všetkým tresnúť a napísať "končím"?

 

Takúto otázku som si kládol ešte predtým ako som sa rozhodol, že sa na chode fóra budem podieľať aj ako admin. Rozhodoval som sa v dostatočnom čase a keď som ku tomu rozhodnutiu dospel bral som to s tým, že pôjde o dlhodobú činnosť ktorej sa bude potrebné venovať pravidelne a pri ktorej sa prirodzene vyskytnú rôzne situácie. Takže vážne skončiť doteraz nie.

 

Čo tvoje plány do budúcnosti,čo sa týka fora? Je to vždy "spojenie troch hláv"?

Game a Axel tu už pred mojim príchodom odviedli a stále odvádzajú značný kus práce, ako je známe, posledné dva roky sa na tejto činnosti podieľame a dopĺňame traja a táto spolupráca má pre FSP pozitívny efekt. Ja sa budem naďalej snažiť prispievať k tomu, aby to tu na FSP fungovalo čo najlepšie, myslím, že u každej, aj dobre fungujúcej veci je priestor aj na nejaké zlepšenie. Fórum nie je samozrejme iba o nás, resp. ešte o ďalších členoch moderátorského tímu, ktorí sa tiež významne podieľajú na jeho fungovaní. Preto pokiaľ má aj niekto z ostatných členov návrh ktorý by mohol niečo vylepšiť, má tiež možnosť ho prezentovať v príslušnej téme.

 

Píšeš,že si skeptik,dokázal by si si predstaviť,kde bude Tales za 20 rokov?

Toto trochu doplním najskôr. Nie skeptikom, ktorý zapadá do nejakej striktne stanovenej šablóny, takto by som sa nerád kamkoľvek zaškatuľkoval. Ako som naznačil, medzi čiernou a bielou sa nachádza spektrum miliónov odtieňov, ktoré samozrejme inklinujú viac alebo menej niektorým smerom. Skeptikom som teda hlavne vo vzťahu k veciam, ktoré nedokážem ovplyvniť a vo vzťahu ku (niektorým) výrazným zmenám, ale záleží od konkrétnej situácie.

Dvadsať rokov je doba, za ktorú sa určite udejú viaceré významné zmeny. Tie vonkajšie budú asi výraznejšie, ale prirodzené, že určitým zmenám podliehajú aj ľudia, ich názory a postoje. Predpokladám však, že napriek spomenutým zmenám Tales ostane aj o 20 rokov Talesom :spiteful:

 

A aký bol Tales dieťa?

cactales2.jpg

Ak to zhrniem, asi niekedy dosť nevypočítateľný, zvedavý, tvrdohlavý a vymýšľajúci... zo všetkého niečo.

 

Akú najhoršiu vec cactales spáchal vo svojej minulosti, môže ísť o "drobnosť" z detstva,alebo frajerina

Toto je jedna z najzáludnejších otázok :w00t:

Tales určite nie je svätec a v detstve sa čo-to podarilo vyviesť asi každému, ale niečo vyslovene najhoršie... v tejto chvíli mi napadá príhoda z pionierskeho tábora, kde som sa podieľal na rozbití okna na chatke následkom ktorého došlo k menšiemu poraneniu ruky spolubývajúceho.

 

Tales a umenie...ide to spolu?

 

Táto oblasť nie je vyslovene mojou parketou, ale z pasívneho, laického hľadiska sa dá povedať, že ide. V tejto oblasti ma však viac oslovuje to vytvorené ako vyprodukované.

cactales4.jpg

Čoho sa Cactales obáva najviac?

Je nejaká vec, z ktorej má strach?

 

Asi ako u každého, v prvom rade je to strach o ľudí, na ktorých nám záleží, hlavne v určitých situáciách. Potom je to asi strach z ľudskej hlúposti čo zahŕňa dosť široké spektrum.

 

Ak by si robil interview ty, ale teraz budeme brať interview,ako virtualitu aj co sa týka času, kto by to bol? Môžeš si vybrať politika,cloveka z dalejkej aj blizkej minulosti,hocikoho,s kym by si si chcel sadnuť za spolocný stol?

Asi by najskôr pripadala do úvahy niektorá postava z histórie...

 

Nechcem ťa už trápiť ďalšími otázkami, niečo sme sa dozvedeli, myslím že pre túto chvíľku dostatočne dosť, takže ďakujem ti za to, že si statočne znášal moje spovedanie a bol si tak ochotný so mnou spolupracovať. :w00t:

 

...pokračovanie nabudúce.....

 

 

cactales3.jpg

11 Komentárov


Odporúčaný komentár

dobré dobré :Da tá levia tlama na jaskynnej fotke ho robí hoooodne nebezpečným :D

Odkaz na príspevok

teraz rozmýšľam,či kvalita interview je závisláviac na kvalite otázok interviewátoraalebo na kvalite odpovedí interviewjúceho

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok

ináč k tomu sa pridám tentokrát ... doll, tomassi, ryan, leg ... očakávam, že cactalesov typický minimalizmus napravíte :D

Odkaz na príspevok

Mne to nepripadá krátke, naopak, na jedno interview ma upírka vysala viac ako by som očakával :DAle tiež sa nechám prekvapiť, v prípade ďalších interviewjúcich.

Odkaz na príspevok
ináč k tomu sa pridám tentokrát ... doll, tomassi, ryan, leg ... očakávam, že cactalesov typický minimalizmus napravíte :D
To ale zaleži na investigativnej reporterke, koľko otazok položi, nie?BTW: ja nie som zaujimavy. Tak na jeden riadok bude stačiť. :D
Odkaz na príspevok

ahaho hrdinuzdupkal pred bojom :Dako vraví klasikkdyž tam nejsou houpnem na nekdyž tam budou couvneme :D

Odkaz na príspevok

Ryan, nieco podobne bolo aj s Talesom,ale nebojte sa, nieco z vas vytiahnem :DBude to tak, ako budete chciet vy :D, kazdu vetu, kazde slovo s vami prekonzultujem...zalezi na vas, kym budete :D

Odkaz na príspevok
Pri bežnej komunikácii sa však nick Cactales ukázal ako trochu komplikovaný
Tu sú iné nicky komplikované, nejeden magister by mohol o tom rozprávať :D
Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov