Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Suzie's blog

  • zápisy
    3
  • komentárov
    22
  • zobrazení
    10 934

VITAJTE


Suzie

1 018 zobrazení

Srdečne Vás vítam v mojom blogu. Pýtate sa čo ma primälo k založeniu tohto blogu? Snáď len veľká nespokojnosť. Neviem a nedokážem pochopiť zmýšľanie niektorých ľudí. Dlhodobo je strana Roberta Fica na čele rebríčka preferencií politických strán. Je neuveriteľné, ako môže jeden človek zmagoriť celé Slovensko.ČESŤ VÝNIMKÁM!Fico je najdrzejší a najarogantnejší človek aký od vzniku SR sedel na premiérskej stoličke. Všimnite si jeho výraz. Nieje schopný sa priamo pozrieť do kamery. Pozerá len nejako divne zdola. Na súčastnú situáciu v SR ma napadá len jeden výraz- KULT OSOBNOSTI. Áno vážení, na Slovensku vládne tento fenomén ospevovania jednej osoby.Nerozumiem, ako môže niekto voliť osobu, ktorá už 4 roky okráda štátny rozpočet.

10 Komentárov


Odporúčaný komentár

Z ankety by som si vybral minimálne štyri možnosti. Táto vláda má toho veľa za ušami.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok

Tiez si myslim, ze tych moznosti sa da vybrat viac.Inak Fico nie je prvy spasitel, pred nim bol Meciar s rovnakou historiou. Az na to ze to mozno neboli az take drze zlodejiny, ale vykradnutie zvazkov STB z Tisovej vily, objavovanie sa roznych dokumentov, vila Elektra, Remias a podobne kauzy, su porovnatelne.Len sa na ne uz zabuda pomaly.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok

jednotlivci nietí, ktorí sa nenechali poblázniť výletmi dôchodcov a otváraním nedokončených diaľnic a opiť rečami, cirkusmi zadarmo, zakrývaním káuz rečami a krikom zlodej kričí chyťte zlodeja, tak veľkou túžbou po premiérovaní, že bol schopný spojiť sa človekom slotovho formátu ... a mečiarovho formátu neodlíšiš to ... nejde celkom dobre povedať, ktorý z dvojice mečiar - fico je arogantnejšíale veľká časť zabudnevlastne ani nevidia to, čo by mali a mohli vidieťto by zanedlho po mečiarovi nemohli voliť fica ... aj keď raz, dobre ... ale nie aj druhýkrát.

Odkaz na príspevok
Z ankety by som si vybral minimálne štyri možnosti. Táto vláda má toho veľa za ušami.
Máš pravdu, ja by som najradšej vybrala všetky možnosti :saw:
Odkaz na príspevok

Už niekto z vás zažil vládu bez prešľapov? Alebo prešľapy iných vlád ako Ficovej ste nepostrehli? Či "IN" je nadávať iba na vládu,ktorá je práve pri moci? Ficova vláda robí prešľapy,tak ako ich robila aj Dzurindova, Mečiarova,či kohokoľvek a akákoľvek..niektoré prešľapy a problémy sú rozdielne,niektoré rovnaké,ale poväčšinou sa neriešia,iba si ich striedajúce sa koalície a opozície vyčítajú jedna druhej..je to vec politiky ako takej a v danom čase vec vládnucich politikov,strán a zoskupení,vládnucich podľa hesla - každé hrable k sebe hrabú a pre ktorých sú potreby bežného človeka na poslednom mieste (prvoradé sú len na predvolebných bilboardoch)..nikomu svoj názor nevnucujem,ale vyjadrím ho ešte aj číselne - jeden za osemnásť,druhý bez dvoch za dvadsať..

Odkaz na príspevok

Najlepšia bola druhá Dzurindová, ostatné jej nesiahajú ani po členky.

Odkaz na príspevok

myslim ze Fico, kradne a zadlzuje krajinu daleko najviac so vsetkych ktori tam boli, rozdava a kradne s prehladom. A LUD mu tlieska.Niekam sme sa za Dzurindu dostali a odvtedy cuvame. S prehladom a vo velmi velkom tempe.

Odkaz na príspevok
Najlepšia bola druhá Dzurindová, ostatné jej nesiahajú ani po členky.
Tak s týmto plne súhlasím. :saw:
Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov