Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Jozef50205's Blog

  • zápisov
    161
  • komentárov
    357
  • zobrazení
    83 589

Len tak ..... nahlas.


Jozef50205

418 zobrazení

Len tak .... nahlas. Stáva sa , že chceme niečo povedať tak, aby nás bolo aj poriadne počuť, jednoducho nahlas, hlasito,alebo cez mikrofón, a najlepšie by to bolo cestou niektorého elektronického média s dobrou počúvanosťou. Moja narážka je smerovaná k parlamentným politikom a politickým stranám, na politickú kultúru, na politický boj a spôsob zviditeľňovania sa. Áno, politické strany,politici majú daný mandát demokratickými voľbami a nahlas to dávajú aj patrične na vedomie:" My sme tí , ktorých ste si zvolili, a my hájime vaše farby a predovšetkym vaše záujmy, pretože my sme tu pre vás a urobíme všetko, by vám bolo lepšie.... :) :) , kvalita vášho života musí ísť jedine hore ,my vám to zabezpečime, zbavíme vás byrokracie a nezmyselných zákonov a nariadení,nebudeme vas zaťažovať politickými a mocenskými zápasmi,korupcia a klientelizmus budú mať v našich radoch obrovskú značku STOP... atď. " a každá ,súčasna politická sila sa preukazuje svojím politickým programom, kotrý je samozrejme v každom prípade iba nadštnadartný a ten najlpeší pre voliča,občana, ktorého tak miluje,keď potrebuje jeho voličský hlas.

Nahlas, by sa dalo povedať , ako hovoria bratia Česi:" Skutek utek ." Hašterivosť,osobné útoky politikov nemajú s kultúrou žitia nič spoločné a hlavne neriešia problémy občana voliča, ale iba problémy samotných politikov,viď.posledné Mikiho extempóre. Čistota politiky je tak v nedohľadne a je iba mocenskou záležitosťou, ktorej volič prestáva veriť a hlavne rozumieť. Postaviť sa pred, za tribúnu, pred kolégium ,povedať, my vas tu páni z opozície iba trpíme, pretože aj tak ste všetci zradcovia národa zato, čo ste produkovali nielen ako politici , ale aj ako občania v minulosti , patríte jednoducho do áreštu / basa,väzenie/ ..... a budte radi,že to tak nie je.... To je už prisilná káva aj pre obyčajného občana- voliča ... a reakcia kolégia,rsp.ÚV socdemákov ? Aplaus , a o stošesť. Ak boli dôkazy o páchani trestnej činnosti,ak boli porušené zákony SR , tak páni kolaličníci- mali ste konať , nato máme Prokuratúru, nato máme Súdnictvo SR, nato máme Policajný zbor SR a nie tribúny valných hromád socdemákov, kde sa vodca vyhráža svojim politickým oponentom. Veľmi mi to pripomína to decké :" Však pôjdeš ty po pred náš dom !!!! " , ale vážne, v tomto prípade to zaváňa totalitnými prejavmi,keď štátobolševíci nielen slovne , ale aj konkretne a fyzicky sa vysporiadali so svojimi nepriateľmi, jednoducho - umlčali ich na večnosť . Vlasy, a mám ich zatiaľ požehnane, mi ostali dupkom, naskočila mi husia koža, toto som už zažil, a trvalo to 40 rokov. Preboha nie, to teda nie, chce sa mi povedať nahlas..... iba jedinu politickú stranu - štátostranu už nikdy!!!! ... a je to jedno, či napravo alebo naľavo.

Teda dnes len tak ..... nahlas a so zdvihnutým prstom.

0 Komentárov


Odporúčaný komentár

Nie sú tu žiadne komentáre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov