Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Linkman's Blog

  • zápisov
    9
  • komentárov
    5
  • zobrazení
    45 577

Návod na použitie človeka


Linkman

734 zobrazení

Predstavte si, že by sme aj my ľudia museli mať svoj vlastný návod na použitie. Dnes v pretechnizovanom svete, kde pomaly aj počítačova myš ma svoj návod na použitie (ako keby som to nevedel, chytím do ruky a hýbem s ňou) si neviem presne predstaviť ako by to asi vyzeralo kebyže aj my ľudia by sme museli mať vlastný návod na použitie človeka. No pokúsim sa niečo stvoriť, zlepiť pár slov a vytvoriť tak predstavu návodu na použitie človeka. Podľa mňa by to mohlo vyzerať aj nejak takto:

 

Gratulujeme vám, že ste si kúpili náš výrobok "človek". Všetky naše výrobky prechádzajú náročnými testami a špičkovou výstupnou kontrolou. Zoznamte sa so svojim novým "človekom".

 

1) Ovládanie je hlasovými či textovými príkami.

2) Aby ste mohli vášho "človeka" používať, musíte mu dodávať pravidelnou stravu, inak môže dôjsť k mechanickému poškodeniu a následne do úplného zlyhania.

3) Prvý hovor - Povedzte vášmu "človeku" ako sa volá. Keď sa mu to nebude páčiť, naznačte mu dôrazne kdo je tu jeho pánom do 18 rokov (mimo USA) 21 rokov (Usa, Canada)

4) Kľudný stav - Pokiaľ je váš "človek" v kľudnom stavu tzv. spí (sleep mode), nerušte ho. Pozor netreba si popliesť pojmy! Chcete s ním spať tzv. sex, musí byť v aktívnom stave. Aktivácia režimu sex - masáže mezi dolnými končatinami. Pokiaľ vlastníte model "žena" - masážou kdekolvek.

5) Dalšie funkcie - váš nový "človek" bude robiť všetko čo mu prikážete, i keď len málo z toho sa mu bude páčiť. Pozor na predčasné opotrebovanie alebo mechanické poškodenie. Na takýto výrobok nebude uznána záruka!

6) Váš "človek" je nízkovýkonové zariadenie a vyhovuje všetkým platným predpisom a normám.

7) Ste zodpovedný za prevádzku svojho "človeka". Aby nedošlo k ujme na zdraví niekoho iného alebo aj vášho dodržujte všetky bezpečnostné inštrukcie a zoznamte s nimi tiež každého, komu vašeho "človeka" požičiavate.

Prajeme vám veľa radostných zážitkov s vaším novým "človekom".

0 Komentárov


Odporúčaný komentár

Nie sú tu žiadne komentáre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov